Sieraden in Stijl

Meest voorkomende vragen

  Is het sieraad altijd op voorraad als ik in de winkel/ het atelier kom kijken?

  Het kan zijn dat we een artikel net hebben verkocht. Wij raden daarom aan om van tevoren even te bellen of mailen, zodat wij het sieraad voor u apart kunnen leggen. Wanneer u niet op de afgesproken dag langskomt, zullen wij het artikel weer in de winkel leggen.

  Kan het gebeuren dat ik iets aankoop en het er toch niet is?

  Een enkele keer is een artikel net in ons atelier/winkel verkocht, voordat u uw online bestelling heeft afgerond. In zo'n uitzonderlijk geval nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Meestal kunnen wij het sieraad nogmaals bij onze leverancier bestellen of zelf maken. De levering kan hierdoor langer duren en wij zullen dit met u overleggen.

  Kan ik het sieraad ook in het echt zien voordat ik het aankoop?

  Alle sieraden en horloges van Sieraden in Stijl liggen ook fysiek in onze winkel/atelier aan de Gierstraat in Haarlem en zijn dus in het echt te bewonderen. Maak vooral gebruik van onze gratis parkeerservice; bij aankoop van een sieraad vergoeden wij (deels) uw parkeerkosten. Hiervoor vragen wij u om uw kenteken en uw parkeerkaart te overleggen. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:

   Houtplein (dichtst bij): Wagenmakerslaan 1, 2012 CW Haarlem

   Raaks: Zijlvest 45, 2011 Haarlem

   De Kamp: De Witstraat 1, 2011 Haarlem 

  Kijk HIER voor meer informatie.

 

Contactgegevens

Sieraden in Stijl
Gierstraat 75
2011 GC Haarlem
023 - 30 30 665
info@sieradeninstijl.nl

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag 09:30 - 17:30
Zaterdag 09:30 tot 17:00

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid