Sieraden

Contact sieraden in stijl

Heeft u vragen over uw bestelling, over een sieraad of een algemene vraag?

Stuur ons een email naar  info@sieradeninstijl.nl of bel 023 - 3030 665. Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met zaterdag van 10.00 - 17.30 uur. U krijgt dan direct contact met onze telefonist(e).
Buiten de openingstijden vragen wij u om een bericht op ons voicemail systeem achter te laten zodat wij, ook dan, contact met u kunnen opnemen. 

Een sieraad retour of brief toesturen?

Gierstraat 67

2011 GB Haarlem

Verstuur uw post aangetekend. Verpak het zo dat de kans op schade minimaal is. Wij zijn namelijk niet verantwoordelijk voor schade aan uw sieraad of horloge tijdens verzending. Stuur altijd uw mailgegevens en telefoonnummer mee, zodat we contact met u kunnen opnemen.

Wilt u naar de winkel toekomen?

Tot en met 18 januari zijn wij alleen online bereikbaar.
Download hier de routebeschrijving

Wij vergoeden uw parkeerkosten als u parkeert in één van de Haarlemse parkeergarages.

Heeft u een sieraad in uw stijl gezien welke u graag in het echt wilt bekijken, dan bent u vanaf 19 januari 2021 van harte welkom bij ons in het atelier/winkel aan de Gierstraat 67 te Haarlem.
Bij aankoop van een sieraad zullen wij uw parkeerkosten of een deel daarvan vergoeden. Hiervoor vragen wij u om uw parkeerkaart te laten zien.

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:

 • Houtplein: Wagenmakerslaan 1, 2012 CW Haarlem | 4 minuten lopen
 • Raaks: Zijlvest 45, 2011 Haarlem | 6 minuten lopen
 • De Kamp: De Witstraat 1, 2011 Haarlem | 7 minuten lopen
 • Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
   
   

  SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

  "Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

  Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

  Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

  Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid