FAQ

Hoe lang duurt een bestelling?

Als het sieraad voor 15:00 uur wordt besteld, wordt de bestelling nog dezelfde dag verwerkt en binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Bij aankoop op zaterdag en/of zondag wordt het op maandag verzonden. Bij spoed kan het sieraad altijd bij ons worden opgehaald in ons atelier/ winkel aan de Gierstraat 67, 2011 GB in Haarlem.

Heeft u een sieraad in de webwinkel gezien waarbij u een aanpassing wenst? Stuur ons dan een bericht. Wij kunnen alles op maat maken en spreken graag af op welke termijn dit nodig is.

Als mijn aankoop niet in de smaak valt, wat dan?

Is uw bestelde sieraad toch niet naar verwachting?

- Allereerst heeft u binnen 7 dagen recht op uw geld terug;

- Daarnaast kunnen wij het sieraad eventueel op maat maken. Bijvoorbeeld kleiner of een andere steen;

- We kunnen samen met u op zoek naar een alternatief.

Wilt u graag een afspraak maken, neem dan contact op via info@sieradeninstijl.nl of telefonisch 023 - 3030 665.

Kan ik het sieraad ook in het echt zien voordat ik het aankoop?

Alle sieraden en horloges van Sieraden in Stijl liggen ook fysiek in onze winkel/atelier aan de Gierstraat in Haarlem en zijn dus in het echt te bewonderen. Maak vooral gebruik van onze gratis parkeerservice; bij aankoop van een sieraad vergoeden wij (deels) uw parkeerkosten. Hiervoor vragen wij u om uw kenteken en uw parkeerkaart te overleggen. De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn:

    Houtplein (dichtst bij): Wagenmakerslaan 1, 2012 CW Haarlem

    Raaks: Zijlvest 45, 2011 Haarlem

    De Kamp: De Witstraat 1, 2011 Haarlem 

Kijk HIER voor meer informatie.

Kan het gebeuren dat ik iets aankoop en het er toch niet is?

Een enkele keer is een artikel net in ons atelier/winkel verkocht, voordat u uw online bestelling heeft afgerond. In zo'n uitzonderlijk geval nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Meestal kunnen wij het sieraad nogmaals bij onze leverancier bestellen of zelf maken. De levering kan hierdoor langer duren en wij zullen dit met u overleggen.

Is het sieraad altijd op voorraad als ik in de winkel/ het atelier kom kijken?

Het kan zijn dat we een artikel net hebben verkocht. Wij raden daarom aan om van tevoren even te bellen of mailen, zodat wij het sieraad voor u apart kunnen leggen. Wanneer u niet op de afgesproken dag langskomt, zullen wij het artikel weer in de winkel leggen.

Wat is de beste onderhoud voor een INCRDBL armband?

De armbanden van INCRDBL zijn gemaakt van 925 sterling zilver of 14 krt goud, gecombineerd met hoogwaardige parels, edelstenen of kristalparels van Swarovski. Met onderstaande tips houdt u ze extra lang mooi:

  1. De kralen zijn met de hand op draad geknoopt, daarom moet veelvuldig contact met water worden vermeden.
  2. Wees voorzichtig met zonnebrand, crèmes, cosmetica en schoonmaakmiddelen. Direct contact kan de natuurlijke parels en edelstenen en het rubber van de sluiting aantasten.
  3. De armbanden kunnen voorzichtig opgewreven worden met een zachte doek. Het losse zilveren of gouden onderdeel van de sluiting kan in een dompelbadje worden gereinigd of kan worden opgepoetst met een klein druppeltje goud- of zilverpoets. Spoel of wrijf het onderdeel daarna goed schoon.
  4. Specifiek voor parels geldt; parels moeten kunnen ademen om hun luster (glans) te behouden. Ze hebben buitenlucht nodig om vocht aan te kunnen onttrekken. Dus bewaar ze niet langdurig in een droge afgesloten omgeving, parels blijven mooi door ze te dragen. Maar draag ze liever niet tijdens een dagje strand of sportactiviteiten, langdurige blootstelling aan zonlicht of transpiratie tasten de parels aan. Of een parel echt is kan getoetst worden door hem voorzichtig tegen de tanden aan te houden. Een echte parel voelt ruw en kalkachtig aan. Parels zijn broos en kunnen krassen, pas daarom op voor contact met schurende voorwerpen.

Hoe bereken ik mijn maat?

Het berekenen van een ringmaat gaat als volgt;

Heeft u al een ring die u past? Meet dan aan de binnenkant van de ring de diameter.
Indien u geen passende ring heeft, leveren wij een ringenbos waarmee u uw ringmaat kunt opmeten. Dit is het meest secuur.
Een bredere ring zal iets strakker komen te zitten dan een smalle ring. Houdt u hier rekening mee bij het meten. Of vermeld het bij uw bestelling.
De gemiddelde ringmaat voor dames is 17,5 en voor heren 20.
De maat van dezelfde vinger aan de linker of de rechterhand is altijd verschillend.


Het berekenen van de polsmaat;

Neem een strookje papier en leg dit sluitend om de pols. Op de plaats waar de strip weer bij elkaar komt, zet u een streepje. Leg het papier nu langs een liniaal. Tel hier 2 centimeter bij op en u heeft de juiste polsmaat. De gemiddelde polsmaat voor een vrouw is 17 cm en voor een man 20 cm.


Het berekenen van de lengte voor een ketting;

De lengte van een ketting is erg afhankelijk van het model. Hierdoor kan de lengte verschillen tussen ongeveer 30 en 90 cm. Op Sieraden in Stijl staat de lengte van iedere ketting vermeld bij de details. Uiteraard kunnen wij de lengte verstellen, vermeld dit tijdens uw bestelling.


Het berekenen van de maat van een INCRDBL armband;

De maten corresponderen met het volgende aantal centimeters:

XXS 16,75 cm

XS 17,50 cm

S 18,25 cm

M 19,00 cm

L 19,75 cm

XL 20,50 cm

Zie bovenstaande alinea over hoe u uw polsmaat opmeet.

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid