Sieraden in Stijl

Hoe en wanneer kunt u uw bestelde sieraad verwachten?

Als u een sieraad voor 15:00 uur bestelt, wordt uw order nog dezelfde dag verwerkt. U ontvangt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen. Bij aankoop op zaterdag en/of zondag zal uw pakket op maandag worden verzonden. Mocht het sieraad toch onverhoopt niet op voorraad zijn, zullen wij contact met u opnemen om hier verdere afspraken over te maken.

Sieraden worden verpakt in een sieraden doosje. 

Wij verzenden sieraden en horloges vanaf € 200,- via Mikropakket. Hiermee zijn de sieraden verzekerd. De andere sieraden worden via PostNL verzonden. Heeft u bepaalde vragen met betrekking tot verzending naar het buitenland? Neem dan even contact met ons op. Deze kosten zullen voor uw rekening zijn.


Zo kunt u ons bereiken:

Email:                           info@sieradeninstijl.nl

Telefonisch:                  023 - 3030 665

Post- of bezoekadres: Gierstraat 75, 2011 GC, Haarlem. Vanaf 8 maart 2022!!

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid