Sieraden in Stijl

Ruilen of retourneren van internet bestellingen 

U kunt een artikel dat u online op www.sieradeninstijl.nl heeft besteld binnen 14 dagen gratis ruilen of retourneren. U kunt hiervoor terecht in onze winkel of u stuurt de retourzending in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd aan ons terug. 

Vermeld alstublieft uw (aankoop)naam, adres, telefoonnummer en reden van retour bij de retourzending, zodat wij het aankoopbedrag op de juiste rekening terug kunnen storten en weten wat er eventueel mis is met het product.

Verpak uw retourzending stevig, omdat u wettelijk verantwoordelijk bent voor schade die is ontstaan tijdens het retour zenden. De schade wordt dan namelijk in mindering gebracht op het te retourneren bedrag.

Sieraden In Stijl is tevens wettelijk niet verantwoordelijk voor retourzendingen die niet aankomen. Daarom raden wij u aan om aangetekend te versturen. Of in ieder geval een traceerbare manier van verzending te kiezen en het bewijs ervan goed te bewaren mocht er twijfel ontstaan. Retourkosten zijn voor rekening van de klant.

U kunt een artikel alleen ruilen of retourneren als het aan de volgende voorwaarden voldoet:

  • Het artikel is in nieuwstaat en authentiek
  • Het artikel heeft geen beschadigingen of draagsporen
  • Het artikel zit nog in de originele merkdoos verpakt

Indien een artikel niet voldoet aan de bovengenoemde voorwaarden kan het artikel niet worden geaccepteerd. Uiteraard ontvangt u hierover bericht. Het aangekochte artikel blijft in dat geval eigendom van de klant.

Indien er aan de bovenstaande voorwaarden is voldaan zal Sieraden In Stijl binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten. Terugboekingen worden altijd gedaan naar de rekening waarmee is betaald. Heeft u bijvoorbeeld betaald middels iDeal dan wordt het bedrag teruggestort op de gebruikte rekening. Heeft u gebruik gemaakt van een Credit Card betaling dan zal ook daarop het bedrag worden teruggestort.

Indien u een artikel wenst te ruilen dan zal een medewerker van Sieraden In Stijl contact met u opnemen om dit in orde te maken met u. Indien er sprake is van een prijsverschil dan ontvangt u hierover instructies.Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid