Sieraden in Stijl

Haarlem manchetknopen met stadswapen | Zilver

€ 220,-
 
In winkelwagen
bewaar op verlanglijstje
bewaar op verlanglijstjeVerwijderen uit verlanglijstje
 

Op deze manchetknopen is het wapen van Haarlem te zien; het zwaard en de sterren. De symbolen stammen uit de tijd van Kenau. De vader van Kenau was Simon Gerritsz, brouwer te Haarlem aan het Donkere Spaarne. Dit sieraad uit de reeks City Jewels is een krachtig eenvoudig ontwerp.

Specificaties


Merk:

City Jewels

Materiaal:

1e gehalte Zilver 925/000

Anderen bekeken ook:

 

Manchetknopen met initialen

review ring review ring review ring review ring review ring
€ 350,-
manchetknopen met logo of initialen
Schrijf hier uw beoordeling over Haarlem manchetknopen met stadswapen | Zilver
Uw beoordeling*:
Waardering:
Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:*
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid