Sieraden in Stijl

Offerte maatwerk sieraad

€ 50,-
 
In winkelwagen
bewaar op verlanglijstje
bewaar op verlanglijstjeVerwijderen uit verlanglijstje
 

Voor het opstellen van een offerte voor maatwerk mogelijkheden per mail, vragen wij €50,-. Wij besteden veel aandacht aan het opstellen van een nauwkeurige offerte. We gaan uitgebreid op zoek naar passende mogelijkheden voor uw sieraad. Bel ons op (023) 3030 660 of mail ons via info@sieraadlatenmaken.nl met uw vraag en betaal via deze pagina.

Heeft u liever een gratis offerte? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om langs te komen voor een afspraak aan de Gierstraat 67 in Haarlem of af te spreken via WhatsApp of Skype. Tijdens een afspraak met een van onze goudsmeden ontstaat een sieraadontwerp, waarvoor we gelijk een prijs kunnen berekenen.

Anderen bekeken ook:

Schrijf hier uw beoordeling over Offerte maatwerk sieraad
Uw beoordeling*:
Waardering:
Voornaam:
Achternaam:
E-mailadres:*
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid