Sieraden in Stijl
 

Sieraden in Stijl is een sieraden webwinkel die is opgezet door Goudsmid Marijke Mul. De liefde voor sieraden en kwalitatief mooie producten word al jaren door Marijke Mul met trots verkocht. Door het makkelijker te maken voor ú (de consument), zal het nóg leuker zijn om te gaan winkelen. U bent misschien al eens in de winkel van Marijke Mul geweest en bent verrast door het brede assortiment. Nu kunt u vanuit uw huis gewoon uw sieraad kopen en word het thuis bij u afgeleverd.

Verlanglijstje maken op pinterest en dit laten zien aan de mensen met wie u verjaardag viert. Zij kunnen gemakkelijk naar de webwinkel doorklikken en bekijken welke sieraden u graag zou willen hebben. Het sieraad wordt thuis bezorgd en zij hebben het mooiste verjaardag of ander feestelijk cadeau dat u zich kunt wensen.

Fysieke winkel in het centrum van Haarlem. Wilt u het sieraad fysiek bekijken voordat u het aanschaft, kunt u op een goed moment in Haarlem naar de collectie komen kijken. Hier vind u (bijna) de gehele collectie. Inmiddels heeft de winkel ook meer (woon)accessoires, worden er batterijen in horloges geplaatst en is er een ruime keuze aan lederen horlogebanden.

Vernieuwde webshop is momenteel in de maak. Hierdoor zit er verschil in de voorraad op de webshop en de voorraad in de winkel. De uitstraling van de webshop is passender bij de huidige fysieke winkel, waardoor de volledige beleving meer kloppend wordt met de voorraad van de winkel. Om straks ook van veel leuke aanbiedingen gebruik te kunnen maken, kunt u zich inschrijven op de nieuwsbrief. Wij houden u hier op de hoogte van leuke nieuwe items, komen voorbij met aanbiedingen en helpen u met uw keuze in verschillende stijlen. U kunt zich hieronder inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid