Sieraden in Stijl
 

Marijke Mul maakt emotie draagbaar

Goudsmid met passie voor mensen. De emotie vertalen tot een passend sieraad, maakt dit tot een bijzonder sieraad.

"Door alle levens ervaring die ik reeds heb opgedaan, merk ik dat ik steeds vaker kan invoelen en inleven in de emoties van andere mensen. Bij mij komt dit naar boven in beelden. Hierdoor kan ik uw verhaal heel inspirerend omzetten in een draagbaar sieraad. Uw verhaal zal er niet bovenop liggen. Het zal sprekend zijn en mensen zullen u vragen naar het sieraad. U mag zelf bepalen of u die persoon úw verhaal verteld of dat u het bij het mooie sieraad en uzelf laat."

Bijzonder Ontwerp, Persoonlijk Sieraad

Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl. Een stijl waarmee je verteld wie je bent. Mensen die dit begrijpen, snappen de filosofie van www.sieradeninstijl.nl. In deze stijl passen bepaalde schoenen, tassen, sjaals, kleding of die aparte bril. Maar zeker ook met sieraden maak je deze stijl compleet. Jij beoordeelt zelf hoe je dit kan combineren. En laat je vooral adviseren! Wat is jouw stijl? En welk sieraad draag je daarbij? Laat het ons weten. Wij geven de suggesties.

Jouw Stijl, Ons Sieraad

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid