Sieraden in Stijl
 

Wij vergoeden uw parkeerkosten als u parkeert in één van de Haarlemse parkeergarages

Heeft u een sieraad in uw stijl gezien wat u graag in het echt wilt bekijken, dan bent u van harte welkom om bij ons in de winkel aan de Gierstraat 75 te Haarlem een kijkje te komen nemen. Vanaf 8 maart 2022 hebben wij een fysieke winkel SIS by Marijke Mul.


Bij aankoop van een sieraad zullen wij uw parkeerkosten of een deel daarvan te vergoeden. Hiervoor vragen wij u om uw kenteken en uw parkeerkaart te overleggen.

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn: 

  • Houtplein: Wagenmakerslaan 1, 2012 CW Haarlem | 6 minuten lopen
  • Raaks: Zijlvest 45, 2011 Haarlem | 7 minuten lopen
  • De Kamp: De Witstraat 1, 2011 Haarlem | 7 minuten lopen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid