Sieraden in Stijl
 

Sieraad in Stijl is een thuiswinkel met een zeer brede collectie stijlvolle sieraden in heel veel verschillende stijlen. De sieraden zijn qua vormgeving sprekend, draagbaar, speels, strak, modern, vriendelijk, maar vooral passend bij verschillende stijlen kleding. De kwaliteitseisen van onze goudsmeden bepalen of het daadwerkelijk in de winkel mag. Hierdoor zijn deze aanvulling op jouw kleding een must in je assortiment.

Iedereen heeft zijn of haar eigen stijl. Een stijl waarmee je verteld, wie je bent. In deze stijl passen bepaalde schoenen, tassen, sjaals, kleding of die aparte bril. Maar zeker ook stijlvolle sieraden. Dan maak je de stijl van je outfit compleet. Jij beoordeelt zelf, hoe je dit kan combineren. Wij helpen je graag door te adviseren. Wat is jouw stijl? En welk sieraad draag je daarbij? Laat het ons weten. Wij geven de suggesties. Of geven antwoord op jouw vragen.

Daarnaast gaan wij voor jou op zoek naar de nieuwste trends en echte "must haves".

Jouw Stijl, Ons Sieraad

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid