Logo Sieraden Logo

Mode- en sieradentrends 2017/2018

Door Sigrid Heick

Modekleuren herfst - winter 2017 / 2018

Een van de kleuren die we dit seizoen veel zullen zien is GROEN.
Groen in diverse tinten. Van lime en flessengroen tot petrol en mosgroen. Stijlvol en rijk zoals de prachtige tinten van het verendek van een pauw. Met edelstenen is deze trend ook door te voeren in sieraden. 

Verder lezen

Langskomen en passen?

Door Louise Hartveld

Wanneer u de sieraden uit onze webshop graag wilt passen, bent u van harte welkom in ons atelier aan de Gierstraat. Soms is het namelijk moeilijk in te schatten of een sieraad goed bij uw gelaat past. Kleur, formaat en hoe een sieraad valt komt op een foto dikwijls anders over dan in het echt.

Verder lezen

Ring passen?

Door Louise Hartveld

Wanneer u uw ringmaat niet weet en graag een ring wilt bestellen via onze webshop, sturen wij op aanvraag een zogenaamde 'ringsizer' toe om uw ringmaat op te meten (zie afbeelding). Doe de ringsizer om uw vinger en verschuif hem tot hij goed om uw vinger past, maar hem ook nog van uw vinger af kunt schuiven. De ringmaat leest u af via het vergrootglaasje aan het uiteinde van de ringsizer. 

Verder lezen

De parels van Audrey Hepburn

Door Louise Hartveld

De modewereld is een fascinerende dynamische wereld die continue in beweging is. Nieuwe trends en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op en gaan hand in hand met modestijlen die soms al decennia eerder de catwalk passeerden. Sommige stijlen zijn blijvend door de jaren heen en worden continu gedragen. Andere stijlen komen in golfbewegingen terug, meestal in een modern jasje gestoken. De komende tijd analyseren wij bij Sieraden in Stijl een aantal stijliconen van toen en nu op de kleding- en sieradentrends die zij teweeg brengen of hebben gebracht. 

In deze eerste blog behandelen we één van onze favoriete stijliconen: Audrey Hepburn. Haar toonaangevende smaak is nog dagelijks in het modebeeld te zien en fantastisch te combineren met sieraden uit onze stijlshop. Wat denk jij dat Audrey zou dragen?

Verder lezen
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid