Horloge Top 5

Door Sigrid Heick

Stijlvol herensieraad

Denk je aan een stijlvol sieraad voor een man, dan is een horloge toch wel het item waarmee een man zijn karakter en stijl kan uitdragen. 

Horlogemerk Fromanteel

De oprichters van dit merk, richtten Fromanteel op om het horlogeambacht in Nederland nieuw leven in te blazen. Zij kwamen erachter dat de inventiefste horlogemaker van de 17de eeuw een Nederlander was. Destijds maakte het atelier van Ahasuerus Fromanteel, de eerste horloges die seconden konden meten.

Heden ten dage heeft Fromanteel een duidelijke missie: ambitieuze mannen inspireren het succes in zichzelf te vinden.

Verder lezen

18 Juni Vaderdag cadeau tip | Zeer exclusief Horloge van Fromanteel

Door Sigrid Heick

VERWEN JE VADER MET EEN ZEER EXCLUSIEF HORLOGE 

18 JUNI 2017 is het Vaderdag. En op Vaderdag verwennen we vader graag met een mooi cadeau. Denk je aan een sieraad dan zijn er voor heren diverse mogelijkheden. Zoals een armband, een ring, manchetknopen of natuurlijk een horloge. Het Nederlandse horlogemerk Fromanteel heeft dit jaar een zeer exlusief horloge uitgebracht: de Tulip 64 GMT. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag, dan is dit onze cadeautip voor jou!

Verder lezen

Ringen gelegenheden en modische trends

Door

RING ALS FAVORIET SIERAAD

Ringen zijn een geliefd sieraad voor dames en heren van alle leeftijden. Ringen kunnen een mooi symbool vormen, bijvoorbeeld bij trouwen, geboorte, overlijden, scheiden etc. Daarnaast zijn ringen natuurlijk ook een geliefd modisch item. Maar wanneer draag je wat voor een ring? Wanneer pak je uit met kleurige edelstenen en wanneer hou je het meer ingetogen? Wat past bij jouw stijl?

Verder lezen

Sieraden in Stijl ringentrends top 5

Door Sigrid Heick

FAVORIETE RINGEN VAN SIERADEN IN STIJL

Op onze online stijlshop vind je ringen in diverse stijlen, van verschillende materialen, soms met edelsteen of diamant en in diverse prijsklassen. Welke stijl past bij jou? En welke zijn favoriet? Bekijk hier de ringentrends van Sieraden in Stijl in een top 5.

Verder lezen
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid