Sieraden

City Jewels | Haarlem

Door Increatie

Oost West, Thuis Best!!

Dan zit je ineens in huis, maar is dit je Thuis?

Je thuis..,

Dé plaats waar je je oprecht op je gemak voelt...

Dé plaats waar je geboren bent...

Dé plaats waar je roots liggen...

Dé plaats waar je je thuis voelt...

Dat gevoel geeft Haarlem!!

Zegelrring Haarlem Wapen

Verder lezen

Mode- en sieradentrends zomer 2018

Door Louise Hartveld

De voorjaarsbeurzen van de sieradenbranche gaven ons dit jaar weer de gelegenheid om trends te spotten. Wat ons opviel was vooral veel kleur. Precies zoals je ook zag op de catwalks die de collectie voor deze lente en zomer toonden. Eén kleur die ons bij beide branches opviel was: PAARS!

Verder lezen

Sieraad Cadeau Valentijnsdag

Door Louise Hartveld

Het ergste wat je als stel op Valentijnsdag kan overkomen is dat de één wel een cadeau geeft, maar de ander niet. Zo kan een dag die in teken van romantiek moet staan ineens omslaan in een ongemakkelijke ervaring. Veel stellen spreken daarom duidelijk af: 'Wij doen niks met Valentijn, toch?'. Prima natuurlijk, maar waarom eigenlijk?

Verder lezen

Inspiratie Cadeau voor kerst nodig?

Door Louise Hartveld

Kerstcadeau Top 5

Het kan best lastig zijn om ieder jaar weer een mooi cadeau te bedenken voor je man, vrouw, dochter, zoon of ander soort dierbare. Je wilt graag een origineel, persoonlijk en uniek cadeau geven maar er is zoveel keuze! En niemand is gelijk aan degene aan wie je het cadeau geeft.

Verder lezen
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid