Trend | Liefde voor vintage

Door Sigrid Heick

Een van de belangrijkste modetrends van nu is vintage. Vintage is ondertussen een stijlbegrip geworden en niet meer weg te denken uit de modewereld. Het behelst veel meer dan producten die een bepaald aantal jaren oud zijn en van hand op hand gaan. In de sieradenwereld is vintage al jaren lang een begrip. De vraag naar deze sieraden is de laatste jaren flink gestegen. 

Verder lezen

Vintage & Trouwen

Door Louise Hartveld

De vintage look is mateloos populair, zo ook bij bruidjes in spe. Bij Sieraden in Stijl zien we dit niet alleen terug in de vorm van vintage trouwjurken, maar ook door het gebruik van vintage trouw-accessoires. Hoe bijzonder is het om de trouwring, het collier of de oorbellen van je moeder of overgrootmoeder te dragen tijdens het ja-woord? Niet alleen mooi, maar ook betekenisvol. Daarnaast zien we een trend in de verkoop van vintage trouwsieraden.

Verder lezen

Ik wil een vintage sieraad aanbieden, hoe werkt dat?

Door Louise Hartveld

Heb je een vintage sieraad in je bezit dat je niet (meer) draagt of een erfstuk van waarde die niet bij jouw smaak of stijl past? Het is zonde om zo'n sieraad in je juwelendoosje te laten verstoffen! Wij nodigen je graag uit om dit sieraad via ons aan te bieden aan een breed publiek van potentiële kopers.

Verder lezen

Mix & Match collectie

Door Sigrid Heick

Mix & Match – lancering nieuwe sieraden lijn goudsmid Marijke Mul

Deze maand introduceerde goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul haar laatste nieuwe sieraden lijn, de Mix & Match collectie.

Waaruit bestaat deze Mix & Match collectie, hoe kwam deze sieraden lijn tot stand en wat inspireerde haar? Styliste Sigrid vroeg het aan Marijke en beschreef haar antwoorden voor je in een blog.

Verder lezen
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid