Logo Sieraden Logo

18 Juni Vaderdag cadeau tip | Zeer exclusief Horloge van Fromanteel

Door Marijke Engelbarts-Mul

VERWEN JE VADER MET EEN ZEER EXCLUSIEF HORLOGE 

18 JUNI 2017 is het Vaderdag. En op Vaderdag verwennen we vader graag met een mooi cadeau. Denk je aan een sieraad dan zijn er voor heren diverse mogelijkheden. Zoals een armband, een ring, manchetknopen of natuurlijk een horloge. Het Nederlandse horlogemerk Fromanteel heeft dit jaar een zeer exlusief horloge uitgebracht: de Tulip 64 GMT. Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag, dan is dit onze cadeautip voor jou!

Tulpenrallye 2017

Dit horloge is gemaakt naar aanleiding van de Tulpenrallye; de oudste Nederlandse autorally. De equipes die meerijden zijn in te delen in vier klassen: Vintage, Expert, Sport en Tour. In de vintageklasse rijden de auto's die zijn opgebouwd vóór 31 december 1950. In de Expert-, Sport- en Tourklassen rijden de equipes ingedeeld op mate van ervaring. Daarbij is het niet toegestaan gebruik te maken van moderne apparatuur zoals mobiele telefoons. Stopwatches en horloges zijn uiteraard wel toegestaan.

Dit jaar startte de Tulpenrallye op zondag 7 mei in Tegernsee, een stad in het zuiden van Duitsland aan de kust van het Tegernmeer. Gedurende zes dagen gingen de teams met hun klassieker de strijd aan in een 2000 kilometer lange route dwars door Europa. De Tulpenrallye, vaak aangeduid als 'De Tulp', zal eindigden op 13 mei in Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

TULIP 64 GMT limited boutique edition

Ter ere van de 64e editie van de historische en internationale Tulpenrallye heeft het Amsterdamse horlogemerk een zeer exclusief horloge uitgebracht: de Tulip 64 GMT. Het horloge werd in een gelimiteerde oplage van slechts 250 stuks op de markt gebracht: een exclusief exemplaar die enkel bij de juwelier te verkrijgen is.

SPECIFICATIES TULIP 64 GMT HORLOGE

De wijzerplaat van het horloge is donkerbruin. Dit model is inclusief band. U kunt er altijd een extra band voor aanschaffen, want alle banden van Fromanteel zijn makkelijk te verwisselen.
Het horloge is in een gelimiteerde oplage van 250 stuks uitgebracht en kent een speciale nummering. Wij hebben 3 Tulip 64 horloges op voorraad. U heeft de keuze tussen het serienummer: 044, 048 of 208.

ACTIE

Bij aankoop van dit Fromanteel Limited edition Tulp 64 horloge ontvangt u gratis een Buckle | Fromanteel vouwsluiting voor uw horlogebandje t.w.v. € 75,-

Dit horloge is UITSLUITEND verkrijgbaar in de (fysieke) winkel van Goudsmid Juwelier Marijke Mul aan de Gierstraat 67 te Haarlem.

Lees voor meer informatie over het Tulip 64 Limited edition horloge de BLOG

Neem contact op en reserveer!


Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Fromanteel zelf-opwindbaar Pendulum horloge: stijlvol mannen-accessoire


Verder lezen

Bij de tijd - nieuwe Fromanteel horloges bij Marijke Mul


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid