Sieraden in Stijl

GRAVEREN EEN VAK APART

Door Marijke Engelbarts-Mul

Hoe maakt u van uw sieraad een gepersonaliseerd sieraad?

Heeft u al eens gedacht aan het laten aanbrengen van een gravure op uw sieraad?

Bij graveren denken we veelal aan het ingraveren van een tekst of een trouwdatum in een trouwring.

Maar de mogelijkheden binnen de techniek van graveren zijn veel breder. Een gravure kan ook een afbeelding of een vingerafdruk op een sieraad zijn.

Verder lezen
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid