Sieraden in Stijl

Mode- en sieradentrends 2017/2018

Door Marijke Engelbarts-Mul

TRENDS

In mijn eerdere blog Mode-en sieradentrends 2017/2018 vertelde ik je over het gedrag van de consument van nu, volgens de deskundige analyses van trendwatchers.
Zij zagen een duidelijke verandering.


We zijn meer en meer op zoek naar producten van een goede kwaliteit. En kopen liever één mooi item in plaats van meerdere 'look a likes' van een mindere kwaliteit. We kiezen bewust en factoren als gezondheid, relaties en het milieu komen voor ons op de eerste plaats.
Deze trend zet zich het komend seizoen voort.

Verder lezen
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid