Logo Sieraden Logo

De 5 meest verkochte oorbellen tot nu toe - 2017

Door Marijke Engelbarts-Mul

Oorbellen zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ze kunnen een vrouwelijk of juist stoere uitstraling aan je outfit geven. Met dit sieraad kun jouw eigen stijl op detail niveau uitdragen.

Ik zet de meest verkochte oorbellen van 2017 tot nu toe uit de webshop Sieraden in Stijl voor je op een rij.  

Oorbellen top 5 van Sieraden In Stijl

Verder lezen

Collectors item / gouden snijplanken set Joseph Joseph

Door Marijke Engelbarts-Mul

24 KARAAT GOUDEN INDEX VAN JOSEPH JOSEPH

Sieraden In Stijl heeft een collectors item voor u: een gouden editie van de award-winning Index snijplanken van het Britse designersmerk Joseph Joseph. 

De opbergbox van deze special edition is geheel uitgevoerd in 24 karaat bladgoud. Ook de pictogrammen op de snijplanken zijn van honderd procent bladgoud. Van deze editie zijn slechts vijf exemplaren gemaakt. Naast Bij de Heren in Haarlem is de Index-gold edition getoond in Harrods te London, Printemps Department Store in Parijs en in de eigen showroom van Joseph Joseph. 

Verder lezen

Stijlgids stripe - modetrends 2017/2018

Door Marijke Engelbarts-Mul

DURF TE STRALEN

Na de prachtige witte wereld van de afgelopen dagen stijgt vandaag het kwik op sommige plaatsen naar een 11 graden ...!! Een onverwacht en eigenwijs weer beeld, een mooie match met de een van de mode trends die ik voor het komende seizoen tegen kwam. 

STIJLGIDS 2017 - 2018

Op de toonaangevende modebeurs in Amsterdam heb ik de laatste trends en modekleuren voor 2017 en 2018 voor je bekeken. Voor de lente en zomer van 2017 geldt dat qua pasvorm en ontwerp weer zo'n beetje alles mag en kan: van slim fit tot wel heel erg wijd en vintage. 

Verder lezen

Stijlgids Romantisch-Chique / mode trends 2017 - 2018

Door Marijke Engelbarts-Mul

WARM WELKOM 2017 

De dagen worden weer langer... En af en toe verwend moeder natuur ons met een cadeautje en mogen we alweer genieten van prachtige zonsopgangen, zachtere temperaturen en de warmte van de zon. De lente komt eraan ... :-) !

MODE STIJLGIDS 2017 - 2018

Op de toonaangevende modebeurs in Amsterdam heb ik de laatste trends en mode kleuren voor 2017 en 2018 voor je bekeken. Voor de lente en zomer van 2017 geldt dat qua pasvorm en ontwerp weer zo'n beetje alles mag en kan: van slim fit tot wel heel erg wijd en vintage. 

Verder lezen
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid