Logo Sieraden Logo

Trouwringen | Trend 2017

Door Marijke Engelbarts-Mul

TROUWRING ALS SYMBOOL VAN LIEFDE

Trouwen, een bijzonder mooie manier om de liefde tussen twee mensen te bezegelen en te vieren. De trouwring is een belangrijk onderdeel van dit geheel en symboliseert de eeuwigdurende verbondenheid en oneindige liefde van twee mensen voor elkaar.

Maar wat zijn de trends en mogelijkheden op dit gebied?

ROOD GOUD DE TREND VAN 2017 IN TROUWRINGEN

In het atelier van juwelier goudsmid Marijke Mul zien we een stijgende vraag naar rood goud, ook wel rosé goud genoemd.

Rood of rosé goud is een goudlegering (samenstelling van metalen). Het bestaat uit geel goud dat wordt samengesmolten met andere metalen zoals vooral koper i.p.v. zilver, waardoor het rood goud ontstaat. Hoe lager het goudgehalte, hoe roder de kleur van de legering wanneer het met koper wordt aangevuld.

Verder lezen

Achter de schermen bij RTL4 opnames

Door Marijke Engelbarts-Mul

Afgelopen dinsdag verscheen voor het RTL4 programma Altijd Jong een zeskoppig filmcrew in ons atelier aan de Gierstraat in Haarlem. De goudsmeden van Sieraden in Stijl en goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul lieten tijdens de opnames zien hoe ze te werk gaan en wat hen inspireert. Marijke deed het woord: “We voeren enerzijds een eigen unieke sieradenlijn en maken anderzijds sieraden op maat op basis van iemands persoonlijke emotie en verhaal."

Verder lezen
Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid