Logo Sieraden Logo

Bij de tijd - nieuwe Fromanteel horloges bij Marijke Mul

Door Marijke Engelbarts-Mul

BIJ DE TIJD

Het Nederlandse horlogemerk Fromanteel heeft onlangs 4 nieuwe horloges binnen haar Amsterdam Chrono serie uitgebracht. Opnieuw stijlvolle ontwerpen met een eigen karakter. Met de stoere, chique en luxe uitstraling die we van hen gewend zijn.

Allereerst de Amsterdam Chrono serie. Deze horlogecollectie is uitgebreid met 3 modellen:

  • De Amsterdam Chrono White II A-0241
  • De Amsterdam Chrono Nautique White A-0242
  • De Amsterdam Chrono Nautique Blue A-0243Chrono White II - Chrono Nautique White - Chrono Nautique Blue


Bij ons koopt u de horloges los. Op de stijlpagina van onze webshop vindt u een overzicht van alle horlogebanden en kiest u uw mooiste combinatie uit om uw Fromanteel horloge compleet te maken.

LIMITED EDITION TULIP 63 CHRONO

Naast de nieuwe horloges in de Amsterdam Chrono serie heeft het Nederlandse horlogemerk Fromanteel, ter ere van de 63e editie van de historische Tulpenrallye 2016 – nu al voor het vierde jaar – een exclusief horloge uitgebracht: The Tulip 63 Chrono.

Fromanteel Limited edition 2016 Amsterdam Tulip 63 chrono horloge TU-0404


Dit Tulp 63 Chrono horloge is in een gelimiteerde oplage van 500 stuks uitgebracht en kent een speciale nummering.
De wijzerplaat is antraciet grijs. De horlogeband is doorgestikt met grijs en heeft oranje en witte wijzers. Een stijlvol mannen accessoire!

Door de luxe uitstraling en het bescheiden karakter zijn de horloges van Fromanteel eindeloos te combineren. Zowel bij een casual outfit als een stoere jeans met shirt, een sweater of juist een zakelijke outfit. Met een horloge van Fromanteel heeft u een tijdloos sieraad in handen. 


Een horloge cadeau geven? Net als het horloge zelf is ook de horloge verpakking van Fromanteel zeer stijlvol. Op verzoek pakken we het tevens mooi voor u in. Wilt u het cadeau liever versturen? Ook dat is een mogelijkheid. Via onze webshop kunt u uw wensen aan ons aangeven.

De horloges van Fromanteel zijn verkrijgbaar in onze webshop Sieraden in Stijl en natuurlijk ook in de winkel van Marijke Mul aan de Gierstraat 67 te Haarlem.

 

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Vingerafdruk sieraden atelier Marijke Mul


Verder lezen

Fromanteel zelf-opwindbaar Pendulum horloge: stijlvol mannen-accessoire


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid