Logo Sieraden Logo

Collectors item / gouden snijplanken set Joseph Joseph

Door Marijke Engelbarts-Mul

24 KARAAT GOUDEN INDEX VAN JOSEPH JOSEPH

Sieraden In Stijl heeft een collectors item voor u: een gouden editie van de award-winning Index snijplanken van het Britse designersmerk Joseph Joseph. 

De opbergbox van deze special edition is geheel uitgevoerd in 24 karaat bladgoud. Ook de pictogrammen op de snijplanken zijn van honderd procent bladgoud. Van deze editie zijn slechts vijf exemplaren gemaakt. Naast Bij de Heren in Haarlem is de Index-gold edition getoond in Harrods te London, Printemps Department Store in Parijs en in de eigen showroom van Joseph Joseph. 

De Index won al meerdere internationale designprijzen vanwege het functionele design. De box bevat vier verschillende snijplanken. Elke snijplank heeft een tabblad met duidelijk pictogram. Een voor groente, een voor vis, een voor rauw vlees en een voor gekookt voedsel. Het grote voordeel: er is nauwelijks kans op kruisbesmetting tussen verschillende soorten (rauw) voedsel. En da's wel zo veilig.

De speciale gouden Index-editie kost € 2500,- euro en is in Nederland alleen verkrijgbaar bij Bij de heren in Haarlem.

Voor meer informatie over deze exclusieve Index snijplanken set kunt u contact met ons opnemen. Dat kan telefonisch of per email. U krijgt dan direct contact met onze goudsmeden.

Wij zijn bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. 

Ons telefoonnummer is 023 - 3030 665. 

Ons emai adres is: info@sieradeninstijl.nl

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Nieuwe (ont)wikkelingen


Verder lezen

Fromanteel Limited edition 2016 Amsterdam Tulip 63 chrono horloge TU-0404


Verder lezen

Collier exclusief en stijlvol


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid