Logo Sieraden Logo

Collier exclusief en stijlvol

Door Marijke Engelbarts-Mul

COLLIER EXCLUSIEF EN STIJLVOL

Colliers zijn hip! 
En vandaag de dag niet meer weg te denken uit het modebeeld. 

Houdt u van een subtiele uitstraling, trendy of juist van klassiek? Onze collectie is uiteenlopend qua stijl en bied een passend collier voor iedere stijlvolle vrouw.
Colliers worden vooral gedragen op de hals, maar nu ook over een (jeans)blouse met een kraag die mooi om de hals sluit.

Op de stijlgids van Sieraden in Stijl tonen we u onze mooiste exemplaren.

Opvallend is de variatie in stijlen en de diversiteit aan materialen die gebruikt zijn. Al dan niet gecombineerd met edelstenen of diamanten.

Naast deze collectie bieden wij ook occasion colliers aan. Unieke colliers welke door goudsmid Marijke Mul werden geselecteerd voor onze webshop Sieraden in Stijl.


Collier witgoud 30 diamanten occasion Sieraden in Stijl

Occasion collier met 30 zirconia's, Sieraden in Stijl

Onze colliers worden veelal handgemaakt in het eigen atelier. Hiermee heeft u dus een uniek en exclusief sieraad in handen. 

ZELF UW COLLIER ONTWERPEN?

Naast de collectie die we u op Sieraden in Stijl aanbieden, bieden wij u ook de mogelijkheid uw eigen collier of sieraad te laten ontwerpen. Onze goudsmeden staan voor u klaar om samen met u tot een persoonlijk en uniek ontwerp te komen.
Via ons telefoon nummer 023-5 317 277 of email adres: info@sieradeninstijl.nl kunt u hiervoor een afspraak maken, in onze winkel aan de Gierstraat 67 te Haarlem.  

We helpen u graag om het collier te vinden of te vervaardigen dat bij uw wensen past. 


Redactie Sieraden in Stijl

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

5 mode musthaves voor deze lente en zomer 2016


Verder lezen

Nieuwe (ont)wikkelingen


Verder lezen

Rood gouden sieraad


Verder lezen

Tulpomania ketting door Goudsmid Marijke Mul


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid