Logo Sieraden Logo

Collier goud uit grootmoeders tijd

Door Marijke Engelbarts-Mul

COLLIER UIT GROOTMOEDERS TIJD

Bent u op zoek naar vintage sieraden? Zoals een collier met een retro uitstraling? Dan ben u bij ons aan het juiste adres.

Op de stijlshop van Sieraden in Stijl vind u onze actuele collectie van occasion sieraden. Uniek en zo mooi dat ze een plekje verdienen op onze webshop. Stijlvolle, tijdloze sieraden die met zorg worden geselecteerd door goudsmid Marijke Mul.

Komt u ze liever live bekijken, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze winkel aan de Gierstraat 67 te Haarlem.

Jugendstil collier occasion Sieraden in Stijl

Detail foto Jugendstil collier Filigrain schakels, occasion Sieraden in Stijl

VINTAGE - OCCASION - 2E HANDS

Een prachtig voorbeeld van een occasion sieraad is het Jugendstil 18 krt geelgouden collier Sieraden in Stijl.

Een oogverblindend collier met uitzonderlijke lengte van 1.50 meter is heel verfijnt verwerkt. Het collier bestaat geheel uit filigrain werk. Een bijzonder mooi collier, opvallend in zijn schoonheid en mooi zwaar van kwaliteit. De sluiting bestaat uit 2 delen. Een veerring en een karabijnhaak, welke u ook wel tegenkomt aan horloge kettingen uit de oudere perioden. Het collier is meerdere malen om de hals te leggen om zo een mooi resultaat te verkrijgen tijdens het dragen.

Voordat een sieraad in aanmerking komt voor de webshop wordt het nagekeken op stevigheid, en zo nodig aangepast, zodat er een garantie van 1/2 jaar gegeven kan worden op de occasion collectie op onze website.

Wanneer u een sieraad in uw bezit heeft, welke u als occasion aan zou willen bieden, neem contact met ons op. Dat kan telefonisch of per email. We plannen dan een afspraak voor u in met een van onze specialisten die een taxatie van uw sieraad voor u kan maken.

Contact per telefoon: 023 - 531 72 77
Contact per email: info@sieradeninstijl.nl Redactie Sieraden in Stijl

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Nieuwe (ont)wikkelingen


Verder lezen

Rood gouden sieraad


Verder lezen

Collier exclusief en stijlvol


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid