Logo Sieraden Logo

De 5 meest verkochte oorbellen tot nu toe - 2017

Door Marijke Engelbarts-Mul

Oorbellen zijn niet meer weg te denken uit het modebeeld. Ze kunnen een vrouwelijk of juist stoere uitstraling aan je outfit geven. Met dit sieraad kun jouw eigen stijl op detail niveau uitdragen.

Ik zet de meest verkochte oorbellen van 2017 tot nu toe uit de webshop Sieraden in Stijl voor je op een rij.  

Oorbellen top 5 van Sieraden In Stijl

SIERADEN MET EDELSTENEN - PUUR NATUUR 

Kijkend naar de meest geliefde modellen op dit moment van onze klanten kunnen we gerust concluderen.... natuurlijke, pure materialen zijn hip!!

In de oorbellen top 5 zien we de edelstenen: 

Maansteen, groene Kwarts en Rozenkwarts en daarnaast zwart/grijze Parels terug komen. 
De combinatie van edelstenen met edelmetalen als zilver en geel goud maakt dat deze natuurlijke materialen elkaar aanvullen en versterken. Dat geeft een stijlvolle, vrouwelijke, krachtige en stoere uitstraling. 

DE MAGISCHE WERKING VAN EDELSTENEN 

De geneeskrachtige werking van edelstenen zijn al eeuwenlang bekend. In de omschrijving van onze oorbellen op de webshop is te lezen welke eigenschappen voor de edelstenen van deze oorbellen geldt. Voor de edelstenen van de oorbellen uit deze top 5 geldt:

 • MAANSTEEN:
  Maansteen is sterk verbonden met de maan en met intuïtie. Zijn krachtigste effect is het kalmeren van emoties. Maansteen maakt ons bewust van het onbewuste, bevordert intuïtie en empathie en moedigt lucide dromen aan, vooral bij volle maan. Maansteen is vol ontvankelijke, passieve, vrouwelijke energie. Het brengt het mannelijke en vrouwelijke energieën met elkaar in evenwicht. Geestelijk verzacht maansteen emotionele instabiliteit en stress en het verbetert emotionele intelligentie. Fysiek heeft maansteen invloed op de vrouwelijke voortplantingscyclus. 

 • GRIJS ZWARTE PAREL:
  Parels vormen zich in oeserachtige zeemossels en enkele soorten zoetwatermossels. Ze ontstaan als resultaat van de afweer tegen binnengedrongen vreemde lichaampjs tussen de schelp en de mantel. Slechts een op de 30-40 oesters levert een parel op. Parels behoren tot de meest waardevolle edelstenen. Ze dienen de menst sedert 6000 jaar als sieraad. Ze zijn ook zo geliefd omdat ze geen bewerking nodig hebben. In hun natuurlijke staat vertonen ze hun volle glans, het begeerde lustre.
 • GROENE KWARTS:
  Kwarts is de krachtigste genezer en energieversterker op de planeet vanwege zijn unieke kristallijne spiraalvorm. Het wordt over de hele wereld gevonden, absorbeert energie, slaat haar op, geeft haar af en reguleert haar. Het versterkt de spierspanning en beschermt tegen straling. Fysiek reinigt en versterkt kwarts de organen en verfijnde lichamen. Op het spirituele vlak verhoogt dit kristal de energie tot het hoogst mogelijke niveau. Geestelijk bevordert kwarts de concentratie en ontsluit het het geheugen. Kwarts is een heelmeester. Het stimuleert het immuunsysteem en brengt ons lichaam in evenwicht. Groene kwarts opent  en stabiliseert het hartchackra. Het zet negatieve energie om en inspireert creativiteit. 

 • ROZENKWARTS:
  Rozenkwarts is de steen van onvoorwaardelijke liefde en oneindige vrede. Het zuivert en opent het hart op alle niveaus en zorgt voor innerlijke genezing en eigenliefde. Het is kalmerend, geruststellend en helpt bij trauma's. Het trekt romantische liefde aan. Rozenkwarts vervangt negatieve energie door liefdevolle vibraties. Het versterkt empathie en gevoeligheid en helpt om de noodzakelijke veranderingen te accepteren. Op emotioneel niveau is rozenkwarts de beste genezer. Het bevrijdt onderdrukte emoties en verdriet. Deze steen moedigt aan onszelf te vergeven en te accepteren, en wekt zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde.


Wil je graag een paar oorbellen aanschaffen, maar zit jouw ontwerp er (nog) niet tussen. Neem dan telefonisch of per mail contact met ons op. Onze goudsmeden staan altijd voor je klaar met een persoonlijk advies of om mee te denken tot een ontwerp naar jouw wens. In onze winkel in Haarlem hebben wij meer oorbellen op voorraad. Je bent van harte welkom om langs te komen en de gehele collectie te komen bekijken.    

Hartelijke groet, 

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Stijlgids Romantisch-Chique / mode trends 2017 - 2018


Verder lezen

Stijlgids stripe - modetrends 2017/2018


Verder lezen

Mode- en sieradentrends 2017/2018


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid