Logo Sieraden Logo

Fromanteel Limited edition 2016 Amsterdam Tulip 63 chrono horloge TU-0404

Door Marijke Engelbarts-Mul

LIMITED EDITION HORLOGE FROMANTEEL

Ter ere van de 63e editie van de historische Tulpenrallye 2016 heeft het Nederlandse horlogemerk Fromanteel – nu al voor het vierde jaar – een exclusief horloge uitgebracht: The Tulip 63 Chrono. Het horloge is in een gelimiteerde oplage van 500 stuks uitgebracht en kent een speciale nummering. We mogen hier dus spreken van een waar collectors item. 

Dit horloge wordt verkocht inclusief horlogeband. De band is, net als de wijzerplaat, antraciet grijs met grijze stiksels. U kunt er altijd een extra band uit onze collectie voor aanschaffen, want alle banden van Fromanteel zijn makkelijk te verwisselen. De wijzers zijn oranje en wit. 

http://www.sieradeninstijl.nl/Horloges/fromanteel-limited-edition-2016-amsterdam-tulip-63-chrono-horloge-tu-0404.html

Door de chique uitstraling en het bescheiden karakter zijn de horloges van Fromanteel eindeloos te combineren. Zowel bij een casual outfit als een stoere jeans met shirt, een sweater of juist een zakelijke outfit. Met een horloge van Fromanteel heeft u een tijdloos sieraad in handen.Een stijlvol mannen accessoire! 

Voor meer specificaties van dit horloge klikt u op de link naar de stijlshop Sieraden in Stijl.

De horloges van Fromanteel zijn verpakt in een luxe horloge bewaarbox. Wilt u het horloge cadeau geven? Laat het ons weten, dan pakken we het fraai voor u in. Via de webshop kunt u uw wensen aan ons aangeven.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Vingerafdruk ringen


Verder lezen

Bij de tijd - nieuwe Fromanteel horloges bij Marijke Mul


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid