Logo Sieraden Logo

Gouden oorbellen met gele rutielkwarts en diamanten

Door Marijke Engelbarts-Mul

OORBELLEN WAAR WE BLIJ VAN WORDEN

Ben jij ook zo gecharmeerd van goud, oorbellen, rutielkwarts en diamanten? Dan zijn dit de oorbellen voor jou!

Op de webshop van Sieraden in Stijl staan de nieuwe, handgemaakte oorbellen uit de collectie van JEH Jewels en uit het atelier van Goudsmid Marijke Mul gepresenteerd.

Een van onze favorieten zijn deze 14 karaat geel gouden oorbellen met rutielkwarts en diamanten.
Door de combinatie van het design, het materiaal, de edelstenen en de diamanten ontstaat een spannend en opvallend paar oorbellen.
Draagbaar op allerlei momenten zoals een huwelijk, maar ook bij een sportieve outfit of juist een zakelijke combinatie. Ze hebben een artistieke en zeker ook chique uitstraling.

EDELSTENEN

Deze gouden oorbellen zijn voorzien van de edelsteen rutielkwarts. De kwarts in deze rutielkwarts is lichtgeel van kleur.
Edelstenen hebben door hun groeiproces een unieke tekening. Bij deze oorhangers is de tekening van de gele rutiel naalden heel duidelijk te zien.

Wist je dat de edelsteen rutielkwarts een opbeurende en kalmerende steen is? Daarnaast is ze ook het symbool van hoop en vertrouwen, bevordert ze onafhankelijkheid en heeft ze een positieve werking op de vruchtbaarheid. Ze stimuleert groei, is geest verruimend en versterkt je spiritualiteit.

DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND

In deze gouden oorbellen zijn tevens 4 diamanten verwerkt. Door de matte zetting komen de fijn geslepen diamanten prachtig tot hun recht.

Een bijzonder paar oorbellen dus, met verrassend veel mooie elementen in zich. Uniek, net als jij!
Misschien wel het ultieme Moederdag cadeau! Of oorbellen om jezelf gewoon eens mee te verwennen.

Op onze stijlshop Sieraden in Stijl vind je nog veel meer handgemaakte oorbellen, ringen, kettingen. Naar de webshop Sieraden in Stijl

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

5 mode musthaves voor deze lente en zomer 2016


Verder lezen

Rood gouden sieraad


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid