Logo Sieraden Logo

Herdenkingssieraad

Door Marijke Engelbarts-Mul

Een geliefde of dierbare verliezen is een heftige gebeurtenis in een mensenleven. Het is fijn om de herinnering aan een dierbare die we verloren zijn, bij ons te kunnen blijven dragen. En dat kan, middels een persoonlijk herdenkingssieraad. Voor veel mensen is dit een bijzondere manier van herdenken. En een manier om ons verbonden te voelen. 

In het atelier van Marijke Mul hebben de goudsmeden herdenkingssieraden in diverse vormen mogen vervaardigen. Stuk voor stuk prachtige ontwerpen, waarmee het mogelijk is gemaakt om as van dierbare personen te verwerken in een persoonlijk sieraad. Op deze manier hebben we de emotie en het verhaal draagbaar gemaakt.
Vanuit deze ervaring en expertise hebben wij een exclusieve collectie herdenkingssieraden ontwikkeld. 

Herdenkingssieraad ring geelgoud met as en diamanten

Herdenkingssieraad ring witgoud met as en diamanten

Herdenkingssieraad ring geelgoud met as en diamanten


De herdenkingssieraden collectie bestaat uit vier ringen. Vervaardigd van geel- of witgoud.
In deze ringen wordt as in hars verwerkt. Hars is transparant waardoor de as zichtbaar blijft.
De ontwerpen zijn stijlvol en tijdloos en hebben een moderne vormgeving. Bij sommige ontwerpen is gebruik gemaakt van diamanten.

Wilt u een aanpassing aan een ring uit deze collectie? Heeft u een ander ontwerp of sieraad in gedachte of bent u in het bezit van een sieraad welke u wilt laten vermaken tot as sieraad? Ook hiermee kunnen we u van dienst zijn. 

Een as sieraad kan vrijwel elke vorm hebben en dat maakt de mogelijkheden voor een herdenkingssieraad eindeloos. U kunt onder meer kiezen voor een ring, armband of een hanger.
Wanneer u liever een sieraad wilt waarbij het as niet direct zichtbaar is, gaan we graag met u op zoek naar een plek in een sieraad waarin we de as op fraaie wijze kunnen plaatsen.    

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wilt u een afspraak met een van onze goudsmeden inplannen? U kunt u ons zowel telefonisch op 023- 531 72 77 als per email bereiken via info@sieradeninstijl.nl

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Vingerafdruk sieraden atelier Marijke Mul


Verder lezen

Vingerafdruk ringen


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid