Logo Sieraden Logo

Horloge Top 5

Door Marijke Engelbarts-Mul

Stijlvol herensieraad

Denk je aan een stijlvol sieraad voor een man, dan is een horloge toch wel het item waarmee een man zijn karakter en stijl kan uitdragen. 

Horlogemerk Fromanteel

De oprichters van dit merk, richtten Fromanteel op om het horlogeambacht in Nederland nieuw leven in te blazen. Zij kwamen erachter dat de inventiefste horlogemaker van de 17de eeuw een Nederlander was. Destijds maakte het atelier van Ahasuerus Fromanteel, de eerste horloges die seconden konden meten.

Heden ten dage heeft Fromanteel een duidelijke missie: ambitieuze mannen inspireren het succes in zichzelf te vinden.

Fromanteels innovaties, gecombineerd met ambacht en oog voor detail, spreken Goudsmid Marijke Mul, vanuit haar vakgebied bijzonder aan. Zij is daarom dealer van fromanteel watches in Haarlem. 

Horloge TOP 5

Welke horloges van Fromanteel zijn bij ons nu de meest gewilde modellen? Onze redactie zocht het uit en komt met een: Horloge Top 5 van Sieraden In Stijl

Webshop en winkel in Haarlem

Zowel in onze webshop als in de winkel aan de Gierstraat 67 in Haarlem kun je alle modellen van Fromanteel Watches bewonderen. 

Bij ons heb je de mogelijkheid zelf de mooiste band te kiezen. Alle banden van Fromanteel Watches, passen op elk horloge. Zo maak je jouw horloge passend bij je eigen stijl.

Kunnen wij je ergens bij helpen, voel je dan vrij om ons een bericht te sturen via info@sieradeninstijl.nl of te bellen op het volgende telefoonnummer : 023 - 3030 665. Wij zijn telefonisch bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag van 10.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. U krijgt dan direct contact met onze telefonist(e).

Hartelijke groet,

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Fromanteel zelf-opwindbaar Pendulum horloge: stijlvol mannen-accessoire


Verder lezen

Bij de tijd - nieuwe Fromanteel horloges bij Marijke Mul


Verder lezen

18 Juni Vaderdag cadeau tip | Zeer exclusief Horloge van Fromanteel


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid