Sieraden in Stijl

Inspiratie Cadeau voor kerst nodig?

Door Louise Hartveld

Kerstcadeau Top 5

Het kan best lastig zijn om ieder jaar weer een mooi cadeau te bedenken voor je man, vrouw, dochter, zoon of ander soort dierbare. Je wilt graag een origineel, persoonlijk en uniek cadeau geven maar er is zoveel keuze! En niemand is gelijk aan degene aan wie je het cadeau geeft.

Gelukkig zijn wij ervaringsdeskundigen op het gebied van cadeaus in de vorm van sieraden en horloges. Al jaren bewaren wij geheimen wanneer iemand bijvoorbeeld een verlovingsring voor zijn of haar vriend of vriendin uitzoekt of laat maken om een aanzoek te doen. Het komt zelfs geregeld voor dat we een koppel, zonder dat ze het van elkaar weten, tegelijk helpen om de ander te verrassen.

Door de juiste vragen te stellen zoals, draagt hij of zij vaak goud, witgoud, roodgoud of zilver? En wat voor een sieraad draagt hij of zij het meest of doet diegene nooit af? Welke kleur kleding draagt de ontvanger graag? Door al deze vragen kunnen wij de keuzemogelijkheden voor u filteren.

Toch zijn er ook sieraden die altijd een succes zijn, ongeacht de ontvanger. Een deel hiervan hebben wij voor u in onze Top 5 gezet. U kunt ze direct online bestellen en wij verpakken het alvast in een mooie kerstverpakking, zodat u het sieraad alleen nog cadeau hoeft te geven.

Cadeau inspiratie Top 5

1. Wens-oorbellen

Oorbellen cadeau geven is altijd goed, zeker als de oorstekers een diepere betekenis hebben. Onze wens-oorbellen hebben we in goud en witgoud en met diverse soorten edelstenen. Iedere edelsteen bevat een andere kracht en werking. Van voorspoed en liefde tot zelfverzekerdheid en moed. Wat wenst u uw dierbare? Geef het hem of haar cadeau!

edelsteen oorbellen

2. Wikkelsieraad

Een zilveren, gouden, witgouden of roodgouden ring cadeau geven? Met een ring uit de Wikkelserie van sieraadontwerpster Marijke Mul maak je iedere dame blij. Online zijn ze te bestellen van driebaans tot zesbaans, met en zonder diamant. Ook zijn er bijpassende armbanden, oorbellen en een wikkelcollier. Een prachtig tijdloos en onvergetelijk geschenk.

zilveren ring dame cadeau

3. Fromanteel horloge

Een Fromanteel horloge staat voor geavanceerde klasse en heren met natuurlijk charisma. Eigenschappen waar iedere man graag mee gezien wordt. Deze horloges vormen daarmee het ideale cadeau voor tijdens de kerst. 

Horloge heren cadeau

4. Mix&Match

Voor alle twijfelaars onder ons is er de Mix&Match serie. De hangers met edelsteen of parel kunnen zowel als oorbellen als collier worden gedragen. Een cadeau waarmee je nog alle kanten op kunt, dus zit je altijd goed. 

edelsteen sieraad combineren

5. Danserring

Met de Dansercollectie van sieraadontwerpster Marijke Mul geef je pure luxe cadeau. De edelstenen zijn flexibel en lijken hierdoor te dansen. Een opvallend ontwerp, zonder te aanwezig te zijn. Niet alleen prachtig om te krijgen, maar misschien wel nog mooier om te geven. Een onvergetelijk cadeau.

luxe ring

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Mode- en sieradentrends 2017/2018


Verder lezen

Mix & Match collectie


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid