Logo Sieraden Logo

Manchetknopen maken de man

Door Marijke Engelbarts-Mul

OPVALLEND DETAIL 

Kleren maken de man. Zo luid het spreekwoord. Hier zijn wij het op de redactie van Sieraden in Stijl het niet geheel mee eens.
Een subtiel detail als manchetknopen maakt uw combinatie pas echt compleet en geven een eigen karakter aan uw outfit. Zo vinden wij.

Gaat u trouwen, zoekt u manchetknopen in combinatie met een zakelijk pak of wilt u manchetknopen laten maken ter herinnering aan een persoon die u dierbaar was? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

ONTWERP EN TECHNIEK

In het atelier van goudsmid Marijke mul worden diverse modellen manchetknopen vervaardigd. De modellen hebben diverse vormen, zoals rond, kubistisch of rechthoekig. En zowel massief als hol. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van zilver, maar andere materialen zijn ook goed mogelijk. 
Voor de afwerking kan worden gekozen voor mat geschuurd of hoogglans gepolijst. En daarnaast voor een geoxideerd effect aan de binnenzijde. Hierdoor ontstaat optisch meer diepte vanuit de zijkant. 

Wilt u uw initialen of logo op uw manchetknopen laten graveren? Ook dat is een optie. De foto afgebeeld boven deze blog is hier een mooi voorbeeld van.
Bij dit ontwerp worden de letters en de streep in de manchetknopen gefreesd. Daarna worden de letters gezwart. Het hoge gedeelte kan naar wens mat geschuurd worden of gepolijst worden geleverd.

Gepersonaliseerde manchetknopen worden op bestelling voor u vervaardigd. Alvorens aan de uitwerking van uw manchetknopen wordt begonnen, ontvangt u van ons een bericht met het voorbeeld van uw ontwerp. De productie tijd neemt vervolgens ongeveer 4 - 6 weken in beslag. 

Op de stijlshop van Sieraden in Stijl vindt u onze manchetknopen - collectie. Heeft u een ander model in gedachte, laat het ons weten. We denken graag met u mee!

Manchetknopen

Manchetknopen zilver

Voor meer informatie over stijlvolle manchetknopen kunt u telefonisch of er e-mail contact met ons opnemen:


Telefoon: 023-5 317 277
Email: info@sieradeninstijl.nl

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Bij de tijd - nieuwe Fromanteel horloges bij Marijke Mul


Verder lezen

Fromanteel Limited edition 2016 Amsterdam Tulip 63 chrono horloge TU-0404


Verder lezen

Fromanteel zelf-opwindbaar Pendulum horloge: stijlvol mannen-accessoire


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid