Sieraden

Mix & Match collectie

Door Marijke Engelbarts-Mul

Mix & Match – lancering nieuwe sieraden lijn goudsmid Marijke Mul

Deze maand introduceerde goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul haar laatste nieuwe sieraden lijn, de Mix & Match collectie.

Waaruit bestaat deze Mix & Match collectie, hoe kwam deze sieraden lijn tot stand en wat inspireerde haar? Styliste Sigrid vroeg het aan Marijke en beschreef haar antwoorden voor je in een blog.

Jubileum voor goudsmid juwelier Marijke Mul

Onlangs mochten wij Marijke feliciteren met haar 24 jarig jubileum als goudsmid!
Dit verdient een groot compliment, want wat heeft zij in die periode prachtige, persoonlijke sieraden vervaardigd en bijzonder veel mensen gelukkig gemaakt. Chapeau Marijke!!

De sieraden van de hand van Marijke Mul kenmerken zich door hun strakke lijnen en sierlijke vormgeving. Haar sieraden zijn tijdloos, vaak kleurrijk, gedurfd met een uitgesproken combinatie van edelmetalen en edelstenen of juist ingetogen. Ze tonen haar liefde en passie voor het ambacht.

Marijke heeft de gave om de emotie of het persoonlijke verhaal te vangen en te vertalen in een sieraad voor degene die het gaat dragen.

Waarom een sieraden collectie ontwerpen?

Sommige sieraden of elementen daarvan zijn favoriet en blijken een inspiratie te zijn voor meer mensen die op zoek zijn naar een persoonlijk sieraad. Dit merken we regelmatig in de reacties van de klanten die de winkel van Marijke Mul in Haarlem bezoeken. 

Die sieraden hebben Marijke ertoe aangezet om complete collecties onder haar eigen naam te ontwerpen.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Mode en Trends 2017

Een andere inspiratiebron voor het ontwerpen van een eigen collectie van Marijke Mul zijn de trends die spelen op modegebied. Marijke bezoek o.a. modebeurzen waar ze nieuwe stijl- en mode stromingen al in een vroeg stadium signaleert.

Een duidelijke stroming die actueel is, is die van eigen identiteit en eigenheid. 
Mensen gaan meer en meer voor kwaliteit en exclusiviteit. We vinden het steeds belangrijker om slechts enkele kwaliteitsproducten te kopen die eerlijk en ambachtelijk zijn geproduceerd, in plaats van veel items voor ‘weinig’ in te slaan. We kiezen graag voor producten die ons karakter onderstrepen en iets zeggen over onze persoonlijkheid.

Mix & Match collectie 

Met de Mix & Match collectie speelt Marijke in op deze actuele trend van eigen identiteit en eigenheid.

De Mix & Match collectie van goudsmid Marijke Mul geeft je namelijk de mogelijkheid om zelf je sieraad samen te stellen. Combineer bijvoorbeeld een hanger met een collier. 

Mix en Match opties

Draag je liever oorbellen? Mix dan de hangers met de creool van jouw keuze.

De Mix & Match collectie staat online! 
Bekijk de mogelijkheden via deze link en Mix & Match!

Mix en Match parel creool

Veel dank voor je verhaal Marijke! En veel leesplezier voor jou :-)

Hartelijke groet, 

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

De 5 meest verkochte oorbellen tot nu toe - 2017


Verder lezen

Sieraden in Stijl ringentrends top 5


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid