Logo Sieraden Logo

Mode- en sieradentrends 2017/2018

Door Marijke Engelbarts-Mul

Modekleuren herfst - winter 2017 / 2018

Een van de kleuren die we dit seizoen veel zullen zien is GROEN.
Groen in diverse tinten. Van lime en flessengroen tot petrol en mosgroen. Stijlvol en rijk zoals de prachtige tinten van het verendek van een pauw. Met edelstenen is deze trend ook door te voeren in sieraden. 

Peridoot: stijlovolle edelsteen met betekenis en kracht

De edelsteen Peridoot is een steen met een prachtige intens groene glans en een mooie achterliggende betekenis en werking. De steen beschermt en reinigt, maakt zelfstandig en assertief. Bovendien helpt het dragen van een Peridoot je om je eigen weg te volgen en los te maken van invloeden van anderen. Op organen heeft de steen een positief activerend effect. Onze goudsmeden verwerken de edelsteen om zijn uiterlijk en werking graag in het ontwerp van unieke sieraden. Bijvoorbeeld in de Danser- en Oogappelcollectie van sieraadontwerpster en goudsmid Marijke Mul

Ring De Danser met groene edelstenen

Een sieraad dat mooi bij dit kleurpalet past is de gouden ring  De Danser met groene edelstenen zoals Peridoot of groene kwarts. De ring De Danser is een design van sieraadontwerpster en goudsmid  Marijke Mul. Het sieraad dankt haar naam aan de beweeglijkheid van de edelstenen die om elkaar heen lijken te dansen. 
De eenvoud van deze ring geeft de exclusieve edelstenen een extra elegante uitstraling. De ring kan in verschillende uitvoeringen worden gekozen. 

De sieraden van De Danser collectie worden handmatig vervaardigd in het eigen atelier van Sieraden in Stijl in Haarlem. Een prachtig staaltje vakwerk!

gouden ring groene edelsteen peridoot

Groene (Oog)appel

Armbanden zijn vaak een mooie aanvulling op een ring, maar kunnen ook juist zonder ring prachtig worden gedragen. Een armband die goed binnen de sieradentrends van 2017 en 2018 past is de Oogappel armband met groene edelstenen. Een sieraad dat dagelijks gedragen kan worden, maar ook bijvoorbeeld een feestelijk cocktailjurkje geweldig aanvult. 

Op verzoek maken onze goudsmeden het sieraad ook op maat met andere kleuren en soorten edelstenen, maar onderstaand zilveren voorbeeld met Peridoot staat volgens ons iedereen.

Zilveren Oogappel armband met groene edelsteen Peridoot

Bent u nieuwsgierig naar de verschillende modellen van De Danser of heeft u interesse in een Oogappel armband? In onze WEBSHOP SIERADEN IN STIJL bekijkt u de collecties.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Vingerafdruk sieraden atelier Marijke Mul


Verder lezen

De 5 meest verkochte oorbellen tot nu toe - 2017


Verder lezen

Mix & Match collectie


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid