Logo Sieraden Logo

Nieuwe (ont)wikkelingen

Door Marijke Engelbarts-Mul

Op de redactie van Sieraden in stijl hangt een feeststemming.

De unieke wikkelserie, ontworpen door Goudsmid Marijke Mul, is uitgebreid! 

De collectie bestond aanvankelijk uit ringen vervaardigd van materialen als goud, witgoud, roodgoud, bi-color en zilver, al dan niet verrijkt met edelstenen of diamant.

Maar nu is de familie aangevuld met deze prachtige zilveren armband, stijlvolle bi-color of witgoud oorbellen en een gouden halssieraad.
Alle sieraden uit deze serie kunnen desgewenst voor u op maat gemaakt worden.

Een uniek staaltje ambacht. Vervaardigd van hoogwaardig materiaal en met de kenmerkende signatuur van atelier Marijke Mul.De sieraden stralen kracht uit door hun eenvoud en combineren daarom makkelijk met allerlei kledingstijlen. Van klassiek tot sportief of trendy. 
Ze geven een item als een little black dress de finishing touch maar ook een flared jeans met een witte blouse en sneakers.

Een must have voor iedere stijlvolle vrouw.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Mode- en sieradentrends 2016/2017


Verder lezen

Rood gouden sieraad


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid