Logo Sieraden Logo

Achter de schermen bij RTL4 opnames

Door Marijke Engelbarts-Mul

Afgelopen dinsdag verscheen voor het RTL4 programma Altijd Jong een zeskoppig filmcrew in ons atelier aan de Gierstraat in Haarlem. De goudsmeden van Sieraden in Stijl en goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul lieten tijdens de opnames zien hoe ze te werk gaan en wat hen inspireert. Marijke deed het woord: “We voeren enerzijds een eigen unieke sieradenlijn en maken anderzijds sieraden op maat op basis van iemands persoonlijke emotie en verhaal."

Inspiratie voor sieraadontwerpen

De stijl van de collectie van Marijke Mul - Sieraden in Stijl, bestaat uit een mix van modern en klassiek, strak en glooiend. “Een innovatieve, vrouwelijke, elegante en speelse sieradenlijn”, legt Marijke aan de presentatrice uit. "Ik laat me inspireren door mooie momenten uit mijn eigen leven en door mensen om mij heen. Zo ook door het enthousiaste team aan goudsmeden van Sieraden in Stijl. De wisselwerking tussen mij en de goudsmeden zorgt voor continue innovatie en kwaliteitsverbetering van de sieraden.”

Nieuwe collectie

De ringen, colliers, oorhangers en armbanden voor de collecties ‘Danser’, ‘Oogappel’, ‘Zonsopgang’ en ‘Wikkeling’ zijn volop in de maak en de eerste modellen zijn inmiddels klaar. We presenteerden ze vol trots aan de crew. Presentatrice Suraya Baboeram Panday paste gelijk een paar oorbellen die haar geweldig stonden!

De uitzending

We zijn natuurlijk razend benieuwd naar wat het grote publiek vindt van onze Sieraden in Stijl na het zien van de uitzending! Ook benieuwd of nieuwsgierig naar de nieuwe collectie? De uitzending van ons item in Altijd Jong is op zondag 7 mei om 11:00 uur en de herhaling op zaterdag 13 mei om 12:00 uur. Maar je kunt natuurlijk ook alvast een kijkje nemen op deze webshop of kom langs in ons atelier.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Collier exclusief en stijlvol


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid