Logo Sieraden Logo

Ring passen?

Door Louise Hartveld

Wanneer u uw ringmaat niet weet en graag een ring wilt bestellen via onze webshop, sturen wij op aanvraag een zogenaamde 'ringsizer' toe om uw ringmaat op te meten (zie afbeelding). Doe de ringsizer om uw vinger en verschuif hem tot hij goed om uw vinger past, maar hem ook nog van uw vinger af kunt schuiven. De ringmaat leest u af via het vergrootglaasje aan het uiteinde van de ringsizer. 

De ringgrootte die het best past kunt u aan ons doorgeven. Bij interesse voor een brede ring adviseren wij u om een halve maat groter te bestellen. Wij sturen vervolgens de juist maat ring op, of vermaken uw bestelde ring tot de juiste maat en doen het sieraad daarna op de post. 

Gelijk een ring uitzoeken? Kijk op ons overzicht ringen.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Trouwringen | Trend 2017


Verder lezen

KoningsRing voor Koningin Maxima


Verder lezen

Sieraden in Stijl ringentrends top 5


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid