Logo Sieraden Logo

Ringen gelegenheden en modische trends

Door

RING ALS FAVORIET SIERAAD

Ringen zijn een geliefd sieraad voor dames en heren van alle leeftijden. Ringen kunnen een mooi symbool vormen, bijvoorbeeld bij trouwen, geboorte, overlijden, scheiden etc. Daarnaast zijn ringen natuurlijk ook een geliefd modisch item. Maar wanneer draag je wat voor een ring? Wanneer pak je uit met kleurige edelstenen en wanneer hou je het meer ingetogen? Wat past bij jouw stijl?

RING ALS VEELZIJDIG SIERAAD

Een ring is een veelzijdig sieraad. Het kan een symbool van liefde en verbinding tussen twee mensen zijn, zoals een verlovingsring, een trouwring of een vriendschapsring.

Maar een ring kan ook als herdenkingssieraad dienen; een symbool voor de eeuwige verbinding die je met iemand die overleden is voelt. Denk hierbij aan een asring of een ring met vingerafdruk.

Het vermaken van ringen kan ook een mogelijkheid zijn. Wanneer je bijvoorbeeld sieraden vanuit een erfenis krijgt die niet jouw smaak zijn, maar wel van een dierbaar persoon zijn geweest, kun je het metaal om laten smelten of laten vermaken tot een nieuw sieraad die wél binnen jouw stijl past.

Ook in het geval van scheiden kan vermaken een optie zijn. Je wilt niet meer met elkaar verder, maar de tijd die jullie samen hadden, wil je wel op een mooie manier afsluiten. Van je trouwringen kun je dan bijvoorbeeld andere ringen of hangers voor de kinderen maken.

Daarnaast dragen we een ring natuurlijk vaak als modisch item, om een outfit af te maken. Soms is een ring zo'n blikvanger dat een simpele jurk of combinatie helemaal af is door een combinatie met de juiste ring. Maar een ring kan ook zeer subtiel zijn en juist door die fijnheid je vrouwelijkheid en persoonlijke stijl benadrukken.

Op onze online stijlshop vind je ringen in diverse stijlen, van verschillende materialen, soms met edelsteen of diamant en in diverse prijsklassen. Welke stijl past bij jou? Bekijk hier de Blog met de ringentrends van Sieraden in Stijl in een top 5.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Trouwringen | Trend 2017


Verder lezen

TV uitzending | interview met goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul van Sieraden In Stijl


Verder lezen

Sieraden in Stijl ringentrends top 5


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid