Logo Sieraden Logo

Sieraden in Stijl ringentrends top 5

Door Marijke Engelbarts-Mul

FAVORIETE RINGEN VAN SIERADEN IN STIJL

Op onze online stijlshop vind je ringen in diverse stijlen, van verschillende materialen, soms met edelsteen of diamant en in diverse prijsklassen. Welke stijl past bij jou? En welke zijn favoriet? Bekijk hier de ringentrends van Sieraden in Stijl in een top 5.

RINGEN TOP 5

Danser

1. Rood gouden ring uit de Dansercollectie van Marijke Mul met Topaas & Morganiet

Het rood- of roségoud laat de edelstenen, blauwe Topaas en roze/oranje Morganiet, heel mooi uitkomen. De zettingen zijn van wit- en roségoud en zijn flexibel waardoor ze continue met je bewegingen mee bewegen. Ze dansen als het ware om elkaar heen. 

Edelstenen hebben van zichzelf een krachtige werking op ons lichaam en onze geest. Goudsmid Marijke Mul gebruikt in haar Dansercollectie altijd zuivere edelstenen in prachtige heldere kleuren. 

De ring is een mooie aanvulling op een feestelijke of juist subtiele outfit.

MEER INFORMATIE:

Link naar de gehele Dansercollectie

Over het maken van de Dansercollectie

BLOG: Goudsmid Marijke Mul vertelt over de Danser in een interview voor RTL 4

Wikkelring goud bi-color en diamant

2. Wikkelring | MARIJKE MUL | goud bi-color en diamant

Deze wikkeling komt uit de Wikkelserie van Goudsmid Marijke Mul. 

Een prachtige gouden ring van hoge kwaliteit. Dit handgemaakte sieraad vult iedere outfit aan. De ring is met vakmanschap en liefde vervaardigd en dat is te zien. Een echte eye-catcher die niet overheerst.

MEER INFORMATIE:

Link naar deze Wikkelring

Over het maken van de Wikkelcollectie

Ring Zonsopgang witgoud en roze toermalijn

3. Ring Zonsopgang | MARIJKE MUL | van wit- en geelgoud & diamant

Deze bicolor ring, gemaakt van 14 karaat wit- en geelgoud, is onderdeel van de Zonsopgangcollectie. Een ontwerp van Goudsmid Marijke Mul met een verhaal. De edelsteen spiegelt in de gouden plaat, waardoor je de zon als het ware vanuit de zee ziet opkomen. 

De zonsopgangring bestaat uit 2 ringen met een peer geslepen edelsteen ertussen geklemd. De plaatzijde is verfraaid met 22 diamanten. De edelsteen op deze foto is een roze Toermalijn.

MEER INFORMATIE:

Link naar deze Zonsopgangring

Link naar de gehele Zonsopgangcollectie

Ring Jeh Jewels Touch of Gold collectie

4. Ring JEH JEWELS  | Touch of Gold collectie | 5 losse banden

Dit is een ring met een stoere en tegelijkertijd vrouwelijke uitstraling. Afkomstig uit de Touch of Gold collectie van Jeh Jewels. Jeh Jewels is een sieradenmerk dat veel overeenkomsten heeft met de collecties die Marijke Mul voert. Stijlvol, gedurfd, vrouwelijk en handgemaakt.

MEER INFORMATIE:

Link naar deze ring

Link naar de gehele Jeh Jewels ringencollectie

Ring JEH Jewels goud Rutielkwarts en diamant

5. Ring JEH JEWELS Goud | Gele Rutielkwarts | Diamant 

Deze spectaculaire ring is van Jeh Jewels. Vervaardigd van geelgoud met gele rutielkwarts en diamanten. De edelsteen is doorschijnend en heeft gele rutielnaalden. Dit speelt prachtig mee in het ontwerp en maakt de ring erg bijzonder.

De zetting staat iets hoger op de vinger, waardoor de ring een verfijnde uitstraling krijgt en de steen van onderaf licht doorlaat, waardoor deze prachtig schittert.

Een ring om dagelijks te dragen, subtiel en tegelijk opvallend door z'n schoonheid.

MEER INFORMATIE:

Link naar deze ring

Link naar de gehele Jeh Jewels collectie

ONTWERP OP MAAT

De ringen op onze online stijlshop zijn slechts een greep uit het brede exclusieve assortiment. In de winkel van Marijke Mul aan de Gierstraat 67 te Haarlem vind je nog veel meer ringen en sieraden.

Zit de ring die jij zoekt daar ook niet tussen? Of heb je een speciaal ontwerp in gedachten, wens je een aanpassing op een bestaande ring of heb je een ander speciaal verzoek? Onze goudsmeden ontwerpen ook ringen op maat. Middels een vrijblijvend intakegesprek met de goudsmid wordt duidelijk wat je wensen zijn. Maak hiervoor een afspraak via de volgende LINK: ik wil een afspraak maken.

Hartelijke groet,

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Vingerafdruk ringen


Verder lezen

Herdenkingssieraad


Verder lezen

De 5 meest verkochte oorbellen tot nu toe - 2017


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid