Logo Sieraden Logo

Rood gouden sieraad

Door Marijke Engelbarts-Mul

DE CHARME VAN ROOD GOUD EN DIAMANTEN

Ben jij ook zo'n fan van rood goud?

Dan ben je iemand die niet van al te opvallend, maar wel van klasse houdt. Rood goud kleur heel mooi bij een iets blekere huid, het zal daardoor niet al te opvallend zijn, maar heel geraffineerd staan. Ook bij mensen met rood bruin haar kan rood goud werkelijk prachtig staan. Het model van het sieraad maakt het dan af. Daarmee kun je nog op vele manieren het sieraad helemaal bij je persoonlijkheid doen aansluiten.

Als je voor rood goud gaat, moet je je wel realiseren dat het mogelijk is dat er op de huid en reactie kan zijn. Hierbij kun je merken, dat je huid iets zwart of groen wordt. Dit is weer heel makkelijk van de huid af te halen met een beetje water of citroensap.

Welke edelstenen staan mooi in een rood gouden sieraad?

STYLING EN EDELSTENEN

Wij van Sieraden In Stijl vinden het erg stylisch om rood goud te combineren met de lichte, heldere zomer tinten. In het najaar combineert dit materiaal ook prachtig met warme herfst tinten en natuurlijke materialen als wol of leer. Deze zullen elkaar versterken en het geheel een luxe uitstraling geven.

Edelstenen welke vooral in aanmerking komen om zich in rood goud te laten zetten zijn; rookkwarts, oranje getinte diamant, rozenkwarts, granaat, maar ook toermalijn in de groene kleur staat erg mooi.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Tulpomania ketting door Goudsmid Marijke Mul


Verder lezen

Mode- en sieradentrends 2016/2017


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid