Logo Sieraden Logo

Stijlgids stripe - modetrends 2017/2018

Door Marijke Engelbarts-Mul

DURF TE STRALEN

Na de prachtige witte wereld van de afgelopen dagen stijgt vandaag het kwik op sommige plaatsen naar een 11 graden ...!! Een onverwacht en eigenwijs weer beeld, een mooie match met de een van de mode trends die ik voor het komende seizoen tegen kwam. 

STIJLGIDS 2017 - 2018

Op de toonaangevende modebeurs in Amsterdam heb ik de laatste trends en modekleuren voor 2017 en 2018 voor je bekeken. Voor de lente en zomer van 2017 geldt dat qua pasvorm en ontwerp weer zo'n beetje alles mag en kan: van slim fit tot wel heel erg wijd en vintage. 

EIGENWIJS - FRIVOOL

Deze stijl gaat over lef. Lef om prints met elkaar te combineren.
Een vrouwelijke blouse van een fijne stof met bloemen print combineren met een gestreept vest.
De balans van deze outfit zit m in het onderstuk, een broek of rok in een effen tint die terug komt in de blouse.
Door leren accessoires te kiezen creëer je een krachtige,stijlvolle look. 


Marijke Mul heeft een unieke sieraden lijn ontworpen, de wikkelserie. De sieraden worden handgemaakt in eigen atelier in geel goud, wit goud, rood goud en zilver. In alle sieraden zie je een elegante, speelse en artistieke uitstraling terug komen. Het ontwerp van de ring, de combinatie mogelijkheden en de kwaliteit van het materiaal hebben een ding gemeen, ze zijn oneindig

De 4 baans wikkelring in rood goud zou het sieraad zijn om deze outfit helemaal af te maken. 

  

Rood gouden wikkelring - 4 baans

 Rood gouden wikkelring 4 baans, 14 krt rood goud

OUT OF THE BOX

Visual Merchandisers en decorateurs dagen ons uit om buiten de gebaande paden te denken. Ze prikkelen mij met onverwachte combinaties, zoals het toevoegen van een item als een design fiets in de ruimte of behang in dezelfde print als de stof van een kledingstuk als achtergrond voor een etalage of op de winkel wand. Er wordt gespeeld met print-beleving. Door alle elementen in een etalage te bekleden met dezelfde print valt ze meteen op. Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan!In de blogs hou ik je op de hoogte van de mode- en sieraden trends van dit moment. De getoonde sieraden vind je terug op onze webshop Sieraden In Stijl.

Hartelijke groet,

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Nieuwe (ont)wikkelingen


Verder lezen

Mode- en sieradentrends 2016/2017


Verder lezen

Mode- en sieradentrends 2017/2018


Verder lezen

Stijlgids Romantisch-Chique / mode trends 2017 - 2018


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid