Sieraden in Stijl

Trend | Liefde voor vintage

Door Marijke Engelbarts-Mul

Een van de belangrijkste modetrends van nu is vintage. Vintage is ondertussen een stijlbegrip geworden en niet meer weg te denken uit de modewereld. Het behelst veel meer dan producten die een bepaald aantal jaren oud zijn en van hand op hand gaan. In de sieradenwereld is vintage al jaren lang een begrip. De vraag naar deze sieraden is de laatste jaren flink gestegen. 

De vintage trend sluit naadloos aan bij de behoeften en vraag van nu. De vraag om unieke, exclusieve producten met een eigen verhaal. 
Vintage sieraden en het verhaal achter het sieraad zijn vaak te mooi om te worden weggestopt in een bijouterie-doos of ergens achter in een lade. 

In de winkel van goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul komen klanten geregeld langs met hun vintage sieraden om ze te laten opknappen, repareren of met de vraag of wij ze willen taxeren en/of inkopen.  

Vintage sieradencollectie

Wij zijn fan van vintage en omarmen deze trend. Door het mooie aanbod van vintage sieraden dat in ons atelier voorbij komt, ontstond bij goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul het idee om een vintage sieraden collectie te introduceren. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de exclusieve vintage sieraden een 'nieuw' leven krijgen en worden de verhalen doorverteld. En die verhalen delen we graag met jou!

Marijke maakte een mooie selectie die nu ook online te zien en te bestellen is.
Ik geef je enkele voorbeelden: 

Vintage chocker collier goud

Vintage chocker collier Goud 

Ring fantasie Witgoud | Diamanten

Vintage ring witgoud & diamanten

Gouden oorsteders Vintage

Vintage oorstekers Goud


Verkoop je eigen sieraden of 'oud' goud

Heb je ook vintage sieraden die in de kast liggen te verstoffen? Wij kunnen ze voor je aanbieden aan een breed publiek van potentiële verkopers. Lees hier meer over onze werkwijze. Als een sieraad visueel niet meer aantrekkelijk is of niet meer te restaureren valt, dan kijken wij ook of we het materiaal nog kunnen gebruiken. Dit materiaal kun je inruilen tegen een ander sieraad in ons atelier/winkel/webshop of laten omsmelten tot een sieraad op maat. Hiervoor verwijs ik je naar de website van Sieraad Laten Maken.


Webshop link:

Hier vind je onze huidige complete vintage collectie. Veel shopplezier!

Hartelijke groet,

Stylist, Redactie & Productie bij Sieraden in Stijl

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Trouwringen | Trend 2017


Verder lezen

Mode- en sieradentrends 2016/2017


Verder lezen

Mode- en sieradentrends 2017/2018


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid