Logo Sieraden Logo

TV uitzending | interview met goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul van Sieraden In Stijl

Door Marijke Engelbarts-Mul

SIERADEN IN STIJL TV-ITEM

Deze maand is Sieraden In Stijl te zien in een item voor het lifestyle programma ALTIJD JONG op RTL 4.

In het interview van presentatrice Suraya Baboeram Panday met goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul krijgt de kijker een kijkje in de keuken van Marijke, in dit geval in haar atelier ;-) Ze legt uit hoe ze tot een persoonlijk sieraadontwerp komt en wat er vooraf gaat aan het ontwerpen van een nieuwe collectie voor haar winkel en online stijlshop SIERADEN IN STIJL.

Het interview wordt maar liefst twee keer uitgezonden: op 7 mei om 10:55 uur en 13 mei om 12:00 uur.

COLLECTIES VAN MARIJKE MUL | DUIDELIJKE HANDTEKENING

De sieraden van de hand van Marijke Mul kenmerken zich door hun strakke lijnen en sierlijke vormgeving. Haar sieraden zijn tijdloos, vaak kleurrijk, gedurfd met een uitgesproken combinatie van edelmetalen en edelstenen of juist ingetogen.

In het interview vertelt Marijke ook over haar collectie HERINNERINGSSIERADEN: "Sieraden zoals een asring waarin het as van een overledene zichtbaar wordt verwerkt in transparant hars. Het valt niet direct op dat het as in het sieraad zit, zodat de drager zelf kan bepalen of hij/zij wil uitleggen aan anderen wat voor een sieraad het is."

Asring in geelgoud

Daarnaast vertelt Marijke over haar DANSERCOLLECTIE in het video-item. "Een modische collectie van ringen in rood-, wit- of geelgoud met edelstenen waarbij de zettingen om elkaar heen dansen bij het dragen. De edelstenen die voor deze collectie worden gebruikt zijn zuiver en hebben mooie zuivere kleuren." Marijke maakt voor de Danser gebruik van drie verschillende groottes edelstenen. 

Danser Ring in witgoud met edelsteen: Amethist, Prasioliet & Topaas

Bekijk de Danser collectie via deze link naar de WEBSHOP. Heb je zelf een variatie op de ontwerpen in gedachte? Maak een afspraak, we helpen je graag om tot jouw persoonlijke ontwerp te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Klik hier voor CONTACT.

Hartelijke groet,

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Sieraad in de maak


Verder lezen

Herdenkingssieraad


Verder lezen

Achter de schermen bij RTL4 opnames


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid