Logo Sieraden Logo

Sieraad Cadeau Valentijnsdag

Door Louise Hartveld

Het ergste wat je als stel op Valentijnsdag kan overkomen is dat de één wel een cadeau geeft, maar de ander niet. Zo kan een dag die in teken van romantiek moet staan ineens omslaan in een ongemakkelijke ervaring. Veel stellen spreken daarom duidelijk af: 'Wij doen niks met Valentijn, toch?'. Prima natuurlijk, maar waarom eigenlijk?

Laten we eerlijk zijn. Valentijnsdag is een beetje een commercieel gedoe. Overal zie je advertenties met verliefde stelletjes, die ons nuchtere Hollanders een beetje misselijk maken. Het romantische is er, zeker na een paar jaar relatie, vaak wel een beetje vanaf. 

Toch adviseren wij om er toch iets aan te doen. Dat hoeft geen groot cadeau te zijn, maar kan ook een simpel kaartje zijn. Want hoewel je om prima redenen afspreekt niks voor elkaar te kopen, gaat een Valentijnsdag zonder sprankje liefde toch altijd een beetje teleurstellend voorbij. Zo zie je op Facebook allerlei stelletjes die wél iets moois voor elkaar hebben gedaan, van even samen lekker wandelen op het strand tot huwelijksaanzoeken met flinke ringen en diamanten. Dan voel je je vaak toch een beetje triest wanneer je partner vanochtend de deur uit is gegaan zonder ook maar een woord te reppen over Valentijnsdag. Ook het magere WhatsAppje waarin je hem of haar alsnog een liefdevolle Valentijnsdag wenst, maakt weinig goed (of het teleurstellende gevoel zelfs nog erger). 

Dus geliefden, ja Valentijnsdag is voor velen weinig romantisch, maar wat dan nog? Niets moet, maar zonder dat beetje extra aandacht vormt deze dag toch een teleurstelling. En het hoeft echt niet veel tijd en geld te kosten. Ga er dus gewoon lekker in mee. 

Hoe leuk is het om je partner op het werk een bos bloemen te bezorgen? Of 's ochtends een briefje neer te leggen dat je extra lekker gaat koken vanavond? En ja, met een mooi sieraad zijn dames natuurlijk enorm blij, maar het hoeft echt niet altijd. Bewaar dat soort cadeaus liever voor de momenten waar je echt een liefdevol gevoel aan hebt of aan wilt geven.

Is Valentijnsdag voor jullie nu wel zo'n bijzondere dag? Dan geven we hierbij een aantal cadeautips voor heren en dames die gegarandeerd goed in de smaak vallen:

Dames cadeautips Valentijnsdag

1. Mix & Match: de edelstenen uit de Mix & Match collectie zijn makkelijk te combineren met verschillende soorten sieraden. Maak er een ketting van, oorbellen of bedel. Een ideaal cadeau dat door de eindeloze combinatiemogelijkheden altijd goed in de smaak valt.

oorbellen hanger ketting mjixen combineren

2. Jeh Jewels sieraden: ringen, armbanden, kettingen en oorbellen; Jeh sieraden volgt de laatste trends op sieradengebied en biedt ze tegen een aantrekkelijke prijs aan.

Heren cadeautips Valentijnsdag

1. Fromanteel horloges: deze horloges van Amsterdamse bodem zijn van hoge kwaliteit, prachtig design en voor een schappelijke prijs verkrijgbaar. 

2. Horlogebanden: al voorzien van een mooi horloge, maar behoefte aan wat variatie? Denk dan aan een extra horlogeband. Wij bieden een ruime collectie met grotendeels leren bandjes.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Ring passen?


Verder lezen

Mix & Match collectie


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid