Logo Sieraden Logo

Vingerafdruk sieraden atelier Marijke Mul

Door Marijke Engelbarts-Mul

VINGERAFDRUK SIERADEN

Wanneer u op zoek bent naar een uniek sieraad dat symbool staat voor liefde en verbondenheid voor een dierbare, is een sieraad met uw vingerafdruk een bijzondere optie.

De stijlgids van Sieraden in Stijl geeft u een beeld van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden op dit gebied.
We vervaardigen de vingerafdruk ringen van materialen als geel goud, wit goud, rood goud en zilver. Met een breedte van 4, 5 en 6 mm breed en in diverse ringmaten van 15,5 mm tot 23 mm.

De plek van de gravure is optioneel. De gravure kan worden geplaatst aan de buitenkant of aan de binnenkant van de vingerafdruk ring.

Wilt u graag een edelsteen in uw ring verwerkt hebben? Ook dat is een mogelijkheid. Voorbeelden van edelstenen zijn granaat, saffier, blauw topaas of diamant.
Alle vingerafdruk sieraden worden handgemaakt in ons eigen atelier.

Er is natuurlijk ook altijd ruimte voor uw persoonlijke wensen en ideeën. Hiervoor kunnen we een afspraak voor u inplannen met een van onze goudsmeden van atelier Marijke Mul in Haarlem.

WERKWIJZE

Plaatst u een bestelling van uw vingerafdruk sieraad op onze webshop dan nemen wij contact met u op. Vervolgens ontvangt u een handleiding waarin de instructies staan hoe u uw vingerafdruk kunt maken en een tool om uw ringmaat te bepalen. Wanneer u liever langs komt in onze winkel maken we voor u een afspraak met een van onze goudsmeden.

Reacties

Emile van oevelen 3 Mei 2016

Wat kosten de ringen met vingerafdruk 4 mm in witgoud dames maat 17 en heren maat 22 Groet Emile

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Nieuwe (ont)wikkelingen


Verder lezen

Bedanken van je nier donor. Hoe doe je dat?


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid