Logo Sieraden Logo

Ik wil een vintage sieraad aanbieden, hoe werkt dat?

Door Louise Hartveld

Heb je een vintage sieraad in je bezit dat je niet (meer) draagt of een erfstuk van waarde die niet bij jouw smaak of stijl past? Het is zonde om zo'n sieraad in je juwelendoosje te laten verstoffen! Wij nodigen je graag uit om dit sieraad via ons aan te bieden aan een breed publiek van potentiële kopers.

Vintage sieraden via ons aanbieden

Het makkelijkst is om bij ons atelier/winkel in Haarlem langs te komen of een afspraak te maken met een van onze goudsmeden, zodat wij de waarde van de tweedehands sieraden kunnen beoordelen. Hiervoor moeten we de sieraden namelijk even in het echt zien. Maar je kunt ook eerst foto's en informatie over de sieraden mailen, zodat wij van tevoren kunnen beoordelen of het de moeite waard is om ze op te sturen of langs te komen. Mocht het sieraad qua stijl niet verkoopbaar zijn, maar qua materiaal nog wel van waarde zijn, dan nemen wij ook goud in of maken er eventueel een nieuw sieraad voor je van. 

Sieraad met een verhaal

Bij Sieraden in Stijl zijn we gek op sieraden met een verhaal en daarom spreken vintage sieraden ons erg aan. Is de vintage ketting die je wil aanbieden gemaakt in de jaren '20 voor een bijzondere gelegenheid? Is het ooit gedragen door een (voor jou) bijzonder persoon? Heeft het sieraad een bepaalde symbolische betekenis? Wanneer je een tweedehands sieraad via ons wil verkopen, zijn we niet alleen benieuwd naar de waarde, maar ook naar het verhaal achter het juweel. 

Ons aanbod en kosten

Wanneer wij het sieraad voor jou kunnen doorverkopen, knappen wij het eerst zo nodig op en laten er professionele foto's van maken. Vervolgens etaleren we het in de winkel en bieden we het aan op onze webshop en op allerlei verschillende uitingen, te starten met sociale media. Zo verstoft het sieraad niet in je kast, maar wordt het gepresenteerd aan een breed publiek van potentiële kopers. Kosten hiervoor zijn €175 euro voor het eerste jaar, daarna kun je een verlenging afspreken. Daarnaast vragen wij 20 procent van het verkoopbedrag. 

Misschien vind je het ook fijn om te weten aan wie wij het sieraad uiteindelijk hebben verkocht. Zeker in het geval van een erfstuk is dat soms fijn. Ook dat houden we graag voor je bij.

Meer informatie

Contact opnemen met Sieraden in Stijl kan van di t/m za tijdens kantooruren telefonisch via 023 - 3030 665 of per email: info@sieradeninstijl.nl

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

TV uitzending | interview met goudsmid en sieraadontwerpster Marijke Mul van Sieraden In Stijl


Verder lezen

Trend | Liefde voor vintage


Verder lezen

Vintage & Trouwen


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid