Logo Sieraden Logo

Vintage & Trouwen

Door Louise Hartveld

De vintage look is mateloos populair, zo ook bij bruidjes in spe. Bij Sieraden in Stijl zien we dit niet alleen terug in de vorm van vintage trouwjurken, maar ook door het gebruik van vintage trouw-accessoires. Hoe bijzonder is het om de trouwring, het collier of de oorbellen van je moeder of overgrootmoeder te dragen tijdens het ja-woord? Niet alleen mooi, maar ook betekenisvol. Daarnaast zien we een trend in de verkoop van vintage trouwsieraden.

Something old, something new, something borrowed something blue, zo luidt een bekend rijmpje voor bruiden. Bij het stukje 'something old' helpen wij bruiden graag verder. Misschien heb je een mooi sieraad van je (voor)ouders die je graag draagt tijdens je bruiloft. Soms kan zo'n sieraad wel een opknapbeurt gebruiken en in dat geval kun je altijd even binnenlopen in ons atelier aan de Gierstraat in Haarlem. Wij zorgen er voor dat je sieraad weer prachtig glimt tijdens de grote dag. Want iets ouds hoeft er zeker niet oud en versleten uit te zien. 

'Nieuwe' vintage sieraden

Wist je dat we daarnaast op Sieraden in Stijl ook bijzondere en mooie vintage sieraden aanbieden? In ons atelier aan de Gierstraat in Haarlem kun je deze sieraden eventueel in het echt bewonderen. Onze goudsmeden geven graag advies bij het uitzoeken van een uniek, vintage sieraad voor een unieke gebeurtenis in jouw leven zoals trouwen. Wat te denken van deze prachtige collier, jaren 30 stijl:

Of deze gouden oorclips:

Sieraad op maat met 'oud' goud

Is er geen vintage sieraad waar je direct verliefd op wordt, dan kun je natuurlijk ook nog een persoonlijk sieraad laten ontwerpen. Mocht die ring van je grootmoeder qua materiaal nog veel waard zijn, maar ongeschikt of te ouderwets om te dragen? Dan maken wij er graag iets nieuws van voor je. Voor meer informatie over het laten ontwerpen van persoonlijke sieraden verwijs ik je graag naar SieraadLatenMaken.nl.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Sieraden in Stijl ringentrends top 5


Verder lezen

Trouwringen | Trend 2017


Verder lezen

Ik wil een vintage sieraad aanbieden, hoe werkt dat?


Verder lezen

Trend | Liefde voor vintage


Verder lezen

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid