Logo Sieraden Logo

Langskomen en passen?

Door Louise Hartveld

Wanneer u de sieraden uit onze webshop graag wilt passen, bent u van harte welkom in ons atelier aan de Gierstraat. Soms is het namelijk moeilijk in te schatten of een sieraad goed bij uw gelaat past. Kleur, formaat en hoe een sieraad valt komt op een foto dikwijls anders over dan in het echt.

Daarnaast kan het handig zijn om bijvoorbeeld een ring te passen, mocht u uw maat niet weten en liever geen gebruik maken van onze mogelijkheid om een 'ringsizer' opgestuurd te krijgen. 

De koffie of thee staat voor u klaar.

Reacties

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 

Uitgelicht!

Bij inschrijving ontvangt u eens per maand stijlvolle draag informatie over de sieraden uit deze shop.
 
 

SIERADEN IN STIJL by Marijke Mul

"Sieraden in stijl" heeft het meest complete overzicht in stijlvolle sieraden op de Nederlandse markt. Verschillende stijlen. Fashionable jewellery. Dé musthave in jouw collectie.

Wij hebben een ruime verscheidenheid in stijlen en zoeken hier binnen naar de meest speciale items. Hierdoor kunnen de sieraden verrassend zijn. Ringen, kettingen, hangers, horloges. Naast de nieuwe sieraden, soms met de hand gemaakt, vind je hier ook een ruime collectie vintage sieraden. Mocht je zelf sieraden hebben, welke je niet draagt, komen deze wellicht ook in aanmerking op bij ons op de site te komen. VERKOOP HIER UW SIERAAD

Daarnaast staan in onze fysieke winkel altijd mensen voor je klaar om je te adviseren, te woord te staan en bij problemen, deze voor je op te lossen.

Neem ook contact met ons op voor een taxatierapport, reparatie of neem een kijkje op de website van Marijke Mul Goudsmid